Сообщение #2091449 Просмотреть на стене →

Розвідка США поділилася своїми даними, у тому числі мапами, з європейськими союзниками, з яких випливає, що РФ розглядає сценарій швидкої широкомасштабної наступальної операції проти України з кількох напрямків та подальшої тривалої окупації - якщо Владімір Путін вирішить здійснювати вторгнення.

Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на інформацію від анонімних співрозмовників, обізнаних з питанням, пише "Європейська правда".

Дані передали кільком країнам-членам НАТО минулого тижня, щоб підкріпити висловлені побоювання щодо можливих намірів Путіна. У США вважають, що Путін може планувати вторгнення на початку 2022 року.

Ймовірний сценарій - наступ одночасно з окупованого Криму, через російський кордон та з території Білорусі силами близько 100 батальйонних тактичних груп, загальною чисельністю до 100 000 осіб, з розрахунком на захоплення значної території і подальшу тривалу окупацію.

Двоє зі співрозмовників сказали, що половина цих сил вже на позиціях і що вторгнення планують підтримувати авіацією.

Двоє джерел повідомляють, що Росія почала безпрецедентну для пострадянських часів мобілізацію резервістів, і їхня роль ймовірно полягатиме у тому, щоб утримувати територію, коли туди вже зайдуть основні сили. Втім, публічно Росія не оголошувала масштабний призов резервістів.

Один зі співрозмовників повідомив, що Штати передали союзникам інформацію, яка свідчить про нарощування дезінформаційних атак проти України та що Москва готує нових агентів для дестабілізації ситуації в Україні. (c)

якби таке писав Кова ще б понятно було...
 
Последние новости
Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян Колишній півзахисник "Динамо" попрощався з "Колосом". Він грав за команду з 2020 року Не змогли домовитися з "Динамо"? Кендзьора, який належить киянам, не поїхав на збори з ПАОКом Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо» «Брюгге» и «Трабзонспор» согласовали переход Яремчука: известны сумма трансфера и детали договора "Ми знайомі ще з часів "Динамо". Русин розповів, з якими українськими футболістами спілкується в Англії Назарий Русин: «Динамо» выпал неплохой жребий» "Не хочу, щоб травма слугувала мені виправданням". Русин оцінив свій дебютний сезон в Англії Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%