Сообщение #1968029 Просмотреть на стене →

105+1 хв. Ігрова ситуація пов’язана з визначенням компенсованого часу та завершенням тайму/матчу при цьому.



У цьому ігровому епізоді арбітр матчу визначив та компенсував одну хвилину до завершення першого тайму додаткового часу гри, що є додатковим мінімальним ігровим часом. Керуючись вимогами п. 3 Правила 7, 4-й арбітр на останній хвилині першого тайму додаткового часу гри продемонстрував глядачам електронне табло із зазначеною цифрою на ньому. Як правило, згідно з відповідними рекомендаціями, арбітри мають надати можливість команді, що атакує, завершити активну фазу атакувальних дій, і якщо при завершенні компенсованого (мінімального) ігрового часу команда отримує право на виконання стандартного положення (11-метрового, штрафного, кутового ударів та ін.), вони також мають надати час на виконання цього стандарту, що й відбулося в цій ситуації.



Перед виконанням кутового удару арбітр матчу оголосив гравцям обох команд, які перебували поруч, що таке право команда «Зоря» отримує на одномоментне виконання кутового та безпосереднього удару по воротах, у короткотривалий проміжок часу. Після подачі м’яча до штрафної площі ФК «Олександрія» відбулося три короткотривалих дотики до м’яча, після чого він потрапив у ворота господарів, що й було завершенням цього (одномоментного) стандартного положення. Практично, після першого дотика до м’яча (у межах штрафної площі) пролунав сигнал арбітра про завершення першого тайму додаткового часу, що не відповідало головним принципам «здорового глузду» та «духу Правил гри». Такі дії арбітра не дали жодного шансу ВАА (VAR) виправити цю ситуацію та зарахувати гол, тому що м’яч перетнув лінію воріт уже після того, як пролунав сигнал свистком від арбітра про завершення тайму, і зміна будь-якого рішення арбітра стала неможливою.


квартал 95 в комитете арбитров заседает :)))
 
Последние новости
Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами» Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%