Сообщение #1914782 Просмотреть на стене →

В серпні в Динамо вирішили знайти нового тренера поза межами списку колишніх гравців.

Ігор Суркіс дав завдання підшукати варіанти. Клуб неофіційно розвинув діяльність. Багато хто з журналістів, експертів, агентів складав свій список варіантів, аби клуб отримав якомога більшу базу та не пропустив нікого.

Зокрема, і я складав список. На першому місці в мене був Ненад Б'єліца, колишній тренер Динамо Загреб. Зараз він працює в іншому хорватському клубі Осієку, адже після успішного сезону не отримав запрошень. Чемпіонат Хорватії зараз дуже цікавий в плані неординарності, наприклад, на другому місці йде Горіца литовського тренера Вальдаса Домбраускаса.

Але цей допис не про Хорватію.

Поза межами списку опинився Велько Пауновіч. Колись відомий гравець, а потім тренер молодіжної збірної Сербії, яка брала чемпіонат світу Ю-20 (щось типу Петракова), а також Чикаго Файр з МЛС.

Приписка була такою. "мне вот нравится паунович, но для команды попроще".

Після цього Пауновіч очолив Редінґ, несподівано змінивши на чолі команди Марка Бовена. В семи матчах від початку сезону Редінґ набрав 19 очок та на 5 випереджає найближчого переслідувача. Це нічого не означає в плані боротьби за вихід до Прем'єр-ліги, адже попереду багато матчів, проте команда пропустила лише один м'яч в цих поєдинках та демонструє непоганий футбол.

Кумедно, що до цього призначення відносився скептично, адже Бовен досить непогано працював.

У порівнянні з минулим сезоном склад не особливо поновився, ще й через травму не грає найкращий гравець плеймейкер Свіфт.

Лідери команди голкіпер Рафаел (екс-Сантос, Наполі та збірна Бразилії), пара центрбеків Моррісон - Мур (не були в АПЛ) та гравці атаки вихованець Ліверпуля Еджарія, французи Мейте та Олісе, португалець Лукаш Жуан. Шанси поборотися за АПЛ є - це ж Чемпіоншип. Або немає. Причина та ж.

Чому звернув увагу на Пауновіча? Його збірна Сербії з Міліноковічем-Савічем та Мітровічем була сильною, він цікаво працював з Чикаго Файр, де у нього Швайнштайгер був центрбеком. Хоча в МЛС не вийшло. Пауновіч - непоганий тренер, який полюбляє нові виклики та культури. Але в Чикаго Файр успіхів не було, тому "попроще".

В Редінґу у нього поки все добре.

Але я знаю найголовніше запитання інше, відчуваю воно мучить багатьох: у кого в списку був Луческу? Думаю, лише у однієї людини. Але її думка найважливіша.

Григорій Суркіс. Коли каже він, думки інших не мають значення. Навіть думки брата.
 
+2
Последние новости
Джерело: "Динамо" не робило пропозицій щодо трансферу Бейгера. Ексзахисник МЮ не сподобався селекційній службі киян Колишній півзахисник "Динамо" попрощався з "Колосом". Він грав за команду з 2020 року Не змогли домовитися з "Динамо"? Кендзьора, який належить киянам, не поїхав на збори з ПАОКом Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо» «Брюгге» и «Трабзонспор» согласовали переход Яремчука: известны сумма трансфера и детали договора "Ми знайомі ще з часів "Динамо". Русин розповів, з якими українськими футболістами спілкується в Англії Назарий Русин: «Динамо» выпал неплохой жребий» "Не хочу, щоб травма слугувала мені виправданням". Русин оцінив свій дебютний сезон в Англії Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%