Сообщение #1902183 Просмотреть на стене →

Анатолій Котов, колишній державний службовець, остання посада – заступник начальника відділу в Управлінні справами президента Лукашенка, звільнився під час протестів:

Є серйозна міжнародна солідарність до Білорусі. Бракує, щоб остаточно відкрилися очі тільки в однієї країни, нашої східної сусідки Росії.

Щоб була засуджена історія з насильством, побиттям, катуванням і вбивствами. І готовність дійсно не втручатися у внутрішні справи Білорусі, не на словах, а на ділі – забрати своїх пропагандистів з білоруських державних каналів, скасувати декларацію про те, що "в разі, якщо народ Білорусі перейде в якісь екстремістські речі, то Москва надішле допомогу у вигляді додаткових загонів ОМОНу"

Звичайно, "відкрити очі" – це трошки тролінг. Я думаю, що вони прекрасно розуміють, що відбувається в країні. Але у нас немає такої сфери, де ми не були б тісно пов'язані з Росією. Це історично склалося і треба приймати як даність.

У Росії досить зрозуміла, з російської точки зору, але цинічна, з точки зору білоруського суспільства, позиція. Це – захист своїх власних інтересів, в Білорусі зокрема.

Але чому я кажу, що можуть відкритися очі. Позиція, яку зайняла РФ, призводить до того, що у білоруського суспільства починає з'являтися образа по відношенню до Росії і російської влади. Як можна в довгостроковій перспективі зберігати тепле ставлення до сусіда, який, коли над тобою знущаються, каже: ну, все нормально, так і має бути.

Ми абсолютно спокійно, нейтрально ставимося до Росії. У Білорусі зараз немає жодного більш-менш серйозного політика, який би сказав, що на кордоні Білорусі та Росії потрібно вибудувати стіну або рів з крокодилами.

Але зараз своїми ж руками Росія створює ґрунт для образи, розчарування, невдоволення всередині білоруського суспільства. Нас просто цинічно виштовхують до того, щоб, щонайменше, відкрито висловлюватись, що старший брат нас продає. (c)

якая ломка в людей... так не хочецця бути бандьорой майдауном та агентом госдепу але просто дивлячись на ситуацію раптом усвідомлюють шо подругому нізя. как нікруті єсі протів лукі і путі то за що б ти там не був ти уже майдаун бандерівець і т.д. і т.п.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%