Сообщение #1849341 Просмотреть на стене →

Cy
Демократична Сокира
37 mins ·

«Плакати приберіть — вони можуть образити президента».

10 червня Володимир Зеленський побував у Чернігові. І одним із місць його гастролів став Чернігівський національний технологічний університет, ректор якого — Сергій Шкарлет — найімовірніший майбутній міністр освіти та науки. Шкарлет — плагіатор, який отримував нагороди від Табачника та який підтримував Партію Регіонів і Януковича особисто. Однак кадровий голод та коротка лава запасних змусили Зеленського обрати таку людину. Ахахаха, наспраді ні. Просто наш президент некомпетентний і любить призначати всяких чортів. Так буває.

Демократична Сокира. Чернігів не могла пропустити таку подію. Вийти з плакатами та спробувати поставити Зеленському незручне питання, а у відповідь почути незрозуміле белькотіння диким суржиком — безцінно. І поки під університетом стояли активісти з плакатами, очікуючи президента, до них почали підходити різні особи. Спочатку це були хлопці зі студентської ради, які намагалися забрати та пошкодити плакати. Пізніше підійшли з ДСО та почали натякати, що непогано було б прибрати свої папірці, бо президент може образитись.

— Приберіть, не кричіть, не провокуйте, не можна цього робити, не можна до президента з плакатом "точно не лох?", — казали нам ДСОшники.

Аж через 5 годин з’явився сам президент. У наших активістів було до нього багато питань, та вдалось поставити лише два. Хоч Зеленський і намагався пробігти повз нас якомога швидше.

По-перше, активісти спитали, чому міністром освіти хочуть призначити плагіатора Шкарлета. У відповідь Зеленський почав говорити щось незрозуміле, і його швидко перебив сам Шкарлет, який сказав що плагіату не було, а якщо був, то це не він, а його аспірант. Окей, злив зараховано.

Друге питання було про розведення військ. Зеленський його уважно вислухав і порадив нашій активістці, яка поставила питання, заробляти іншими методами. Просто президент впевнений, що всі активісти — проплачені, а він великий молодець, який не допускає помилок. Бо питати Зеленського про розведення можуть або проплачені активісти або відверті вороги. Що ж, пане Зеленський, ніколи не мали сумніву щодо ваших аналітичних здібностей.

Отож, кілька висновків. Зеленського ображають плакати. Шкарлет не плагіатор. Президент хам. Міністром освіти буде чорт.
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%