Сообщение #1835440 Просмотреть на стене →

В Міністерстві закордонних справ РФ заявили, що президент України Володимир Зеленський обрав курс на "конфронтацію та нагнітання напруженості у відносинах з Росією".

Про це заявили в пресслужбі відомства.

Таким чином в МЗС РФ прокоментували виступ Зеленського у зв'язку з річницею свого президентства. 

"Непорушною залишається лінія Києва на конфронтацію і нагнітання напруженості у відносинах з Росією. В Україні триває боротьба з усім, що так чи інакше пов'язує наші народи. Не припиняється наступ на російську мову і культуру, спотворюється спільна історія, героїзується нацизм, оскверняють меморіали радянським воїнам", - заявили там.

Також там заявили, що незадоволені новими санкціями стосовно російських громадян та юридичних осіб.

"У справі санкцій він перевершив свого попередника по креативу. Важко пояснити, якими міркуваннями керувалися в Києві, коли включали до санкційних списків Ермітаж і Музей імені О.С.Пушкіна. Цікаво, чи будуть переслідувати в Україні своїх співвітчизників за відвідування цієї скарбниці? А що станеться з українськими громадянами, які проходили і проходять навчання в МДУ імені М. В. Ломоносова, який, на думку Києва, становить загрозу національній безпеці України", - наголошується в коментарі.

Водночас насправді, санкції впроваджені за діяльність цих організацій у тимчасово окупованому Криму, чого, звісно ж, не згадали в своєму коментарі представники РФ.

"Київським націонал-радикалам явно мало заборони російської мови і літератури, російських фільмів і ЗМІ. Вони прагнуть більшого. Буде не дивно, якщо наприкінці президентства В.О.Зеленского в Україні палитимуть книги Толстого, Чехова, Достоєвського і Гоголя, трощити вцілілі пам'ятники великим діячам Росії та України, які зробили внесок у спільну культуру", - вважають російські дипломати.


Грядет наступление новое, опять планка ниже плинтуса упала, ущемляют русскоязных, нацизм...
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%