Сообщение #1810541 Просмотреть на стене →

Cy
Такого безглуздого, марного й безтолкового візиту президента, як учора, на Закарпатті не було за всю історію незалежності України

Я особисто неодноразово брав безпосередню участь у підготовці візитів перших осіб, тому знаю, що кажу.

Навіщо сюди вчора прилітав Володимир Зеленський, так і залишилося загадкою. Може, бо хотів відпочити від Києва на периферії?

Нового голову ОДА він так і не представив, тому область і далі без повноцінного керівництва.

А відеокадри з огляду військового містечка, де президенту демонструють «приміщення, де готують компот» (!), «приміщення для обробки яєць» (!!), «великий тістоміс» (!!!) і на повному серйозі детально розповідають процес миття посуду: «Ось із їдальні подається на транспортерну стрічку брудний посуд, а тут іде змиття залишків їжі…» неможливо дивитися холоднокровно.
Ну, невже це рівень президента вислуховувати всю цю муть? Я просто «фігею»!

А як же ж ситуація з коронавірусом? Чому президент не дав «чарівного пенделя» обласній адміністрації, яка повністю провалила роботу з протистояння пандемії в прикордонній області, а зараз ще й закуповує втридорога медичне обладнання за бюджетні кошти? Це ж зараз тема №1.

Чому жодного слова про тупе ігнорування місцевою владою постанови Кабміну щодо обов’язкової обсервації людей, котрі масово продовжують повертатися із-за кордону?
Чому жодної згадки про важливі на Закарпатті об’єкти чи цілі галузі, які потребують підтримки на центральному рівні? Ці теми мала запропонувати обласна державна адміністрація, бо якщо сюди приїжджає перша особа (а відбувається це дуже рідко), то з цього приїзду треба взяти максимум корисного для області!

Натомість повний нуль!

І навіть жоден закарпатський ЗМІ не акредитували й не допустили до висвітлення приїзду Володимира Зеленського. Це теж на Закарпатті вперше з часу здобуття Україною незалежності.

«Приміщення для обробки яєць», «процес змиття залишків їжі» і «великий тістоміс» – ось так коротко можна описати суть учорашньої робочої поїздки президента України на Закарпаття…

(с) Ярослав Галас
 
+2
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%