Сообщение #180121 Просмотреть на стене →

Що й казати. Перемогли вчора завдяки нашим деяким гравцям, які проявили себе ІНДИВІДУАЛЬНО. В цьому компоненті, ми на порядок вище за Гладбах. Але в іншому ми звісно програвали. Швидкий гол – наслідок нашого хаосу в організації гри, як в конструктивній, так і в руйнівній. Дякуючи якійсь невідомій силі, яка змусила Сьоміна включити до стартового складу Велозу і Гармаша, ми перемогли! Дісно, нелогічний гол Михалика вдарив по Гладбаху, за рахунок трохи нижчого класу гравців та малого досвіду супротивника Гармаш с Велозу зробили другий гол, тут як раз і вийшли на першу роль ІНДИВІДУАЛЬНІ якості гравців Велозу-Гармаш-Ярмоленко, та навіть Ідейє, який дуже грамотно потягнув на себе захисників, звільнюючи простір для маневрів Андрія… Ну того, який Ярмоленко. А то ви ще подумаєте, що я про молодшого Ідейє ))

Вже після другого голу стало спокійно і була впевненість, що доведемо до кінця. Насправді, від Гладбаху очікував трохи більшого. Тут я згоден з постом AbbeyFaria № 179948.
Виявилось, що Гладбах провалив свою креативну гру більше, ніж ми свою руйнівну.

Далі погляд вже був з проекцію на группу ЛЧ. За таку гру нас там будуть знущаючись знищувати, вибачте. Навряд чи ми в кожному матчі будемо забивати за рахунок рикошетів та автоголів. Я не говорю про фарт, бо я прихильник принципу «Фарт – це результат ретельної підготовки». Але, сподіваюсь, ми ще будемо прогресувати за рахунок вливання до команди нових придбань та підвищення їхньої форми.

Судячи зі слів Суркіса, то Сьомін в нас не до січня, а до кінця травня, як мінімум. Так шо всі розслабтесь та отримуйте задоволення ))

Підтримка Гладбаха була чудовою і дійсно наші якось зніяковіли, але є речі, які цього не стосуються. На жаль.

Ще раз хочу всіх привітати з важливою перемогою! Головне, що ми напевно не втратили можливість сіятися з другої корзини ЛЧ! Вперше!

За результат відповіді майже не хвилююсь. Якщо не буде червоних карток, то наша зброя «Я баялса іспортіть» свою справу зробить.

:)
 
+3
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%