Сообщение #1769308 Просмотреть на стене →

Cy
Alex Noinets
50 mins ·

А тепер дивіться, яка історія.

1. Президент скоює злочин, який неможливо трактувати інакше, як кримінальний, по якому йому світить від 8 до 12 років з конфіскацією.

2. Докази цього злочину очевидні, офіційні документи викладені.

3. Але. Поки Президент на посту, він не може бути підслідним жодному відповідному органу. Всі ці ДБР, НАБУ, ГПУ і СБУ мають справу лише з Президентом, повноваження якого припинено.

4. Діючий Президент уходить або внаслідок імпічменту, або внаслідок перевиборів.

5. Але імпічмент неможливий, тому що Верховна Рада контрольована "монобільшістю", і конституційна більшість не збереться для того, щоб скинути кормільця, навіть якщо він дитину з'їсть посеред Хрещатику. Бо це не тільки йому імпічмент, це і їм теж імпічмент.

6. Але всі розуміють, що після перевиборів йому залізно гайки, наступний президент гарантовано його посадить, бо по-перше, вони не будуть друзями, а по-друге, щоб показати, що він не такий і корупцію не толеруватиме.

7. Тому перевиборів тепер не буде ніколи. Буде закручування гайок, щоб унеможливити втрату влади. Бо втрата влади тепер гарантовано закінчується тюрмою від 8 до 12.

8. А щоб не було перевиборів, треба відміняти демократію і вводити тиранію.

9. А якщо відміняти демократію, то треба забувати про Європу та Америку і розвертатися до РФ передом і задом одночасно.

...

10. ПРОФІТ. А хоча стоп. Наче ні. Це не профіт. Це щось інше на літеру П.
 
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%