Сообщение #1738364 Просмотреть на стене →

2Мегаспорт (04.12 в 09:56) № 1738357
-----------------------------------------
Китай став світовим лідером завдяки послідовній політиці індустріалізації та інновацій під керівництвом Комуністичної партії. Фундаментальні дослідження, вкладення в соціальну інфраструктуру, стратегічні плани на десятиріччя - це є запорукою довгострокового розвитку, і є неможливим за капіталістичної ринкової економіки, де все підпорядковано отриманню миттєвого прибутку. До того ж, розвитку Китаю сприяє патерналістська ідеологія самопожертвування заради великої цілі, що дає змогу об'єднати зусилля мільярдів людей для цілеспрямованої координованої роботи на довгі роки. Тоді як західний індивідуалізм призводить до постійної боротьби соціал-дарвінізму та витрачання дорогоцінних ресурсів на внутрішні конфлікти конкуренції, що спричиняє неминуче відставання від комуністичних країн патерналістського світогляду.

Зараз уже є очевидним, що розвал СРСР спричинив Китай, аби позбутись головного конкурента на світовій арені, а також отримати колишнього конкурента в якості сировинно-технологічного підґрунтя свого подальшого розвитку. І китайці досі витрачають величезні гроші як на пропаганду того, що в розвалі СРСР винуватий захід, так і на всілякі фонди розвитку демократії, що закладають небезпечний міф про перевагу демократичних цінностей, свобод та прав людини.

США вони особливо не чіпають, бо ті неминуче відстають в силу природної слабкості ринкової економіки із домінантою приватної власності та індивідуалізму.
 
+1
Последние новости
Ще одне посилення перед "Динамо". "Партизан" підписав захисника "Аполлона" Орбан — Реброву: «В вашей сборной очень качественные игроки. На Евро-2024 вам просто не повезло» (ФОТО, ВИДЕО) «Я надеюсь, что впереди у меня несколько успешных лет в футболе», — 34-летний Андрей Богданов Джерело: "Динамо" пропонувало "Зорі" Шепелєва або Андрієвського з доплатою в обмiн на Герреро Журналіст: "Шапаренко не дуже хоче грати в "Лаціо". Тим більше, що є ще якісь передумови для пропозиції з АПЛ" "Я б не хотів виносити на публіку те, що не має бути публічним": екс-лідер "Колоса" Богданов – про прощання з клубом Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Треба знати, за рахунок чого ми маємо перемагати на Євро-2024" Мирча Луческу: «Уверен, Румыния пройдет Нидерланды. Возможно, она даже станет чемпионом Европы» Яремчук відмовив "Трабзонспору". Відомі інші претенденти на нападника Вернидуб не оцінив півзахисника "Динамо": "Кривбас" повертає киянам непотрібного їм гравця
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%