Сообщение #1625434 Просмотреть на стене →

Привіт, короче, Софі, ти мене не зовсім зрозуміла.

Дивись, якщо чіплятися до різних невеликих і трошки більших факапів - то виявиться, що голосувати немає за кого.
Порошенка, якщо по ділу, то треба нахєр послати лише через таке чучело, як Луценко. Ляшко - повна мразина, разом з Гончаренком, який ще зовсім недавно був у ПР.
Але так, як вони захищають Україну в ПАСЕ - нинішнє чучело-президент і близько не стоїть.

Вакарчук - освічена і розумна людина, яка чи не єдина не бреше про тарифи, а говорить більше про духовне (доречі, як і Пєтя). Я думаю мізків у нього точно побільше, ніж у Зе і 90% наших депутатів.
І тут можна його або зїсти на радість Оппоблоку, або лишити його в спокої. Хто хоче - проголосує за нього. Я за друге. Ну немає в нас сили, яка б повністю складалася з кристально чистих людей. Да і людей таких одиниці.

Головне завдання виборів, аби туди пройшло більше проукраїнських сил. І тут вибір невеликий. Навіть Саакашвілі в цьому випадку набагато краще, ніж додаткові % у Зеленського, або Рюскє.

Ніхто ніким не очаровується, траст мі. Але і у Пороха, і у Голосу є люди в списку, до яких питань немає взагалі, а є і люди, які там бути не повинні.
 
+6
Последние новости
Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити" Владислав Лупашко: «Мы проиграли команде которая, после «Шахтера» и «Динамо» в УПЛ сейчас лучшая» Максим Фещук: «Динамо» в лице Герреро получило классного форварда. Очень качественное усиление» Сидорчук третий раз подряд провел в запасе матч «Вестерло» Гравці "Динамо" запалюють в Ізраїлі: як Сирота та Діалло забили голи в чемпіонаті П'ять гравців "Динамо" - у складі молодіжної збірної України на матчі з Англією та Сербією Олег Федорчук: «При игре головой Герреро мне напоминает Реброва» Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%