Сообщение #1625270 Просмотреть на стене →

Майже 5 мільйонів туристів відвідали місто в 2017 році, порівняно з 2,7 мільйонами у 2002 році, за даними міських готелів, які не враховують тисячі бронювань з Airbnb Inc. та подібних послуг. Між тим, населення-резидент скоротився нижче 60,000.

На рівні вулиці, або, скоріше, каналу, зрозуміло, що потрібно щось зробити, щоб зберегти цифри під контролем. У історичному центрі без автомобіля, очікування місця на «вапоретто» - локальної версії автобуса, що передається по каналу - може бути до 20 хвилин, незважаючи на тариф на 6 євро ($ 7).
Dying City
Населення Венеції скоротилося до менш ніж однієї третини рівня 1950-х років

Джерело: Муніципалітет Венеції

Лікоть-до-ліктя з засмаженими мисливцями-сувенірами, мешканці кажуть, що їм набридло півгодини чекають склянки просекко в міських підписних бакарі.

І тепер вони змушені платити, як і туристи. Багато власників бізнесу відмовилися від старої дворівневої системи ціноутворення, яка стягувала відвідувачам більшу плату за продукти та послуги, тобто місцеві жителі тепер платять ті ж завищені ціни, що і сторонні.

«Венеція стала неможливим місцем для життя», - сказала Нікола Усі, вуличний торговець сувенірами. "Це занадто дорого, і все розроблено для підвищення туризму". Ussi підтримує ідею системи бронювання, яка обмежує щоденні записи.

Він також є членом асоціації місцевих мешканців ASC, або “assemblea sociale per la casa”, яка намагається дати людям і сім'ям порожні або покинуті будинки. Хоча це є незаконним, оскільки будинки належать громадській групі, яка керує ними, вона також допомогла повернути деякі покинуті райони міста до життя. Один з них - це центральний район на острові Джудекка.

34-річний Алессандро Дус, інший член ASC, орендує 10 євро на місяць за однокімнатну квартиру напроти Сан-Марко. Кожен день він стикається з ризиком виселення, з поштою на холодильнику, що нагадує йому, що наступний поліцейський візит прийде в вересні./quote>

#історія #світоаіЗМІ

ASC, група житлових громад, координує незаконні заняття покинутих будівель у місті. 34-річний Алессандро Дус представляє портрет за межами одного такого окупованого будинку на острові Джудекка. На прапорі написано: «Ми не підемо, тому що любимо Венецію».

https://assets.bwbx.io/images/users/iqjWHBFdfxIU/i0VYig3ZVWSc/v1/800x-1.jpg
Са Да Мосто, найстаріший венеціансько-візантійський палац на Великому каналі у Венеції, за останні тридцять років був покинутий. Тепер він відновлюється і стане готелем
https://www.bloomberg.com/news/features/2019-06-30/venice-is-dying-a-long-slow-death
 
Последние новости
Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик" Виктор Цыганков: «Эта победа — для вас, наших бойцов, которые за нас воюют. Герои не мы, герои — вы!» Юрий Шелепницкий: «Этот проход и удар на исполнение — фишка Цыганкова!» Буряк назвав двох гравців, яких не вистачатиме Реброву проти Ісландії. Серед них - хавбек "Динамо" Леонид Буряк: «Думаю, что Цыганков не будет задействован. Есть же пример Зинченко...» Заявка сборной Украины на матч с Исландией. С Цыганковым! Олег Федорчук: «У Шапаренко есть существенный минус — он слабо играет вверху, а этот компонент очень нужен против Исландии» Сидорчука та його команду можуть покарати за участь у "матчі ганьби": прокуратура Бельгії обговорює штраф Агент: "Динамо" свого часу зробило ставку на Бєсєдіна. Ну і де зараз Бєсєдін, а де Яремчук"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%