Сообщение #1591174 Просмотреть на стене →

Cy
Oleksii Krasnoshchokov
2 hrs

Короче, ситуацію бачу так:
1. У команді Зеленського зовсім випадково за силовий блок відповідає радник Антона Геращенко, за освіту людина з інституту Антона Геращенко, програму писав Віктор Андрусів з того ж інституту, а за антикорупцію відповідає його дружина Галина Янченко. До речі, з Галиною знайомий давно і претензій не маю, просто констатую. Таким чином "акціонер країни" може отримати контроль над всім силовим блоком країни, а якщо взяти до уваги Національних дружин, то у випадку обвалу рейтингів і взяти під свій контроль ситуацію у країні. Звичайно, з благою метою і в інтересах кожного українця.
Сьогодні вже були заяви про фіналізацію планування реформ у НАБУ та САП. Є бажання їх "посилити". Не здивуюсь, що посилять новими обличчями з Інституту майбутнього.
2. Справи по ПБ розглядаю з рекордною швидкістю, три рішення проти НБУ за тиждень і 5 нових справ. (Примітка: АЯЖЕГАВАРІЛ, точніше, писав, що наступними ми почуємо саме про рефінанси). Це все на фоні заяв про аудит НБУ та кадрові зміни. Ще можна пригадати стару заяву пана Коломойського про те, що у дефолті немає нічого поганого.
3. Сам очільник своєї команди ніде публічно майже не світиться та летить з країни. Сюрпрайз, рібято, ви ж про мішок не вірили, а рішення реально прийматимуть два поважних пани, яких саме ви привели до ще більшої влади в Україні. Зеленський досі заявлений у якості ведучого в гастролях до кінця травня. На мою думку, це значить, що йому було все одно перемогти або програти, тому комерційну діяльність він не припиняв. Заяви робить міфічна "Команда", в яку, за словами самого Зеленського: "Приходять різні люди та експерти, але не всі є членами команди". Тобто, колективне безвідповідальне.
Як би ми наступним президентом не отримали Арсена Борисовича. Ну і Оппоблок явно посилить позиції у Раді.


Да, силовой блок в одних руках будет. Причем руки эти далеки от благих намерений.
 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%