Сообщение #1555475 Просмотреть на стене →

Жінка-Риби рідко буде намагатися керувати чоловіком. Вона скоріше спробує переконати його — м’яко, наполегливо, з ніжним щебетанням. Якщо це не спрацює, вона може вдатися до відчуження-мовчанню, повного прихованої болю яке здатне ввергнути щиросердного Лева в лють. Краще вже їй щебетати, інакше будинок наповниться вогнем люті і потоками сліз. Лев спочатку, як правило, обожнює свою подругу, а потім вимагає, щоб вона відповідала придуманому їм ідеалу. Йому дуже важко усвідомити, що його подруга — особистість. Замість цього він вважає її своїм відображенням, вихваляючи і прославляючи її, так що вона іноді приходить у відчай від необхідності постійно перебувати на п’єдесталі, на який він її спорудив. Тільки чоловіки Скорпіони і Терези можуть чекати настільки ж багато від жінки, скільки і Лев. Як і всі Вогненні знаки, Лев драматичний і володіє щасливою здатністю виражати свої почуття в словах з великим задоволенням і вмінням. Риби не вміють багато і красиво говорити і, спробувавши кілька разів, можуть піти по шляху найменшого опору — поплисти. При постійному незгоду або під суворим тиском Риби намагаються просто зникнути.
Багато Леви, озираючись після зарозумілою нотації, щоб переконатися, що їх тремтяча жертва достатньо принижена і покарана, виявляють порожнє місце там, де тільки що сиділа дівчина-Риба і слухала його з терплячою посмішкою. Куди ж вона поділася? Вона попливла. Далеко-далеко попливла. Самому Льву таке ж сильне страждання заподіює принизливе свідомість того, що вона не запитала його мудрої поради, перш ніж зважитися на такий відповідальний крок. Його горе так щиро і глибоко, що неможливо не співчувати йому. Сумний, самотній, з розбитим серцем, — він відчайдушно намагається не показувати, як йому погано … Проте типовий Лев не буде довго жити на самоті.
Єдиний час, коли у цієї пари не буває сутичок, — це сон. Ті, хто вивчає ці питання, знають, що леви сплять 17 годин на добу. Майже те ж саме потрібно робити і людям-Левам. Що ж стосується Риби, вона теж не любить підніматися на світанку. Вони обидва люблять поспати. Так що будильник рідко може бути причиною розбрату між ними, особливо коли вони говорять один одному «Доброго ранку!», Що зазвичай передує у них заняття Любов’ю. Це навіть не прелюдія, а, щось схоже на луну, романтичною музикою зв’язує цю ніч з попередньою.
Риби представляють восьмий будинок сексу для Лева, так що Лев прагне знайти дівчину-Рибу, що залучає його з першого погляду. Ця вібрація може також стати причиною його миттєвої капітуляції. Потім, пізніше, він почне дивуватися. Словосполучення «холодний як риба» з’явилося в мові не без причини. Адже риба в природі — не теплокровна створення. Не можна сказати, що жінка-Риба фригидна, просто іноді вона може не відповідати жагучому запалі Льва так, як йому цього хотілося б або як він цього вимагає. Але Льву в сексі потрібна домішка романтики, а дівчина-Риба якраз може дати йому це з надлишком.
Сексуальна ревнощі звичайна між подружжям або коханцями цієї пари. Типова жінка-Риби — це втілення флірту, а Лев, звичайно, загрозливо реве при найменшому натяку на те, що хтось може «покласти око» на його подругу. Тим не менше від неї він може очікувати, що вона буде спокійно дивитися на його нерозсудливі вчинки, викликані марнославством і спрагою захоплення.
І Риби, і Лев здатні розглядати любов як високу духовну екзальтацію або як почуття, яке може зруйнувати випадкова любовний зв’язок, тому що любов сама по собі занадто важлива для обох.
Жінка-Риби дуже потребує повному емоційному злитті, в почутті містичного єдності, в сексуальному завершенні любові і у відтінку таємниці, чоловікові-Леву потрібно більш відчутне задоволення — теплота, любов і пристрасть. Йому потрібні сентиментальні мови як до, так і після занять любов’ю. Проте надмірні словоізліянія не завжди відповідають поняттю жінки, якою управляє Нептун, про таїнство любові. Тому ступінь гармонії і щастя, яких ці чоловік і жінка досягнутий разом, дуже залежить від розташування Місяця в карті народження кожного. Якщо її Місяць знаходиться в Вогненному знакові, а його — у Водному або якщо Місяця обох знаходяться в одному знакові, незалежне від стихії, вони зрозуміють і зможуть ідеально задовольнити бажання один одного. Інакше їм знадобиться багато наполегливості і терпіння.
І Лев і Риби потребують емоційної свободи. Чим більше цього дорогоцінного дару вони великодушно віддадуть один одному, тим ближче вони будуть. Але свобода завжди повинна супроводжуватися і довірою і вірністю, інакше вона перетвориться на втечу для однієї сторони і в страшенні муки для іншої. Пошук, розпочатий на одній стороні глобуса, завжди може закінчитися там, де він почався, так як Земля кругла. Любов теж подорожує по колу, якщо це справжня любов … Адже тільки по ній ви дійсно сумуєте, коли вона йде … і обіцяє повернутися.(с)
#manowar723
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%