Сообщение #1538887 Просмотреть на стене →

Трохи про боротьбу з наркомафією у Штатах
Розслідують й збирають обвинувачення "по всім фронтам "
Відомого мексиканського наркобарона звинувачують у педофілії-сексі з 13-річними дівчатками

Court Documents: Witnesses Claim El Chapo Had Sex With Minors
February 2, 2019 at 4:54 pm
Filed Under:El Chapo, Joaquin Guzman, Local TV
https://newyork.cbslocal.com/2019/02/02/el-chapo-sex-with-minors-trial/



Нью-Йорк (CBSNewYork / AP) - Нові незапечатані документи про сумнозвісного мексиканського наркобарона Хоакіна "El Chapo" Гусман містять свідчення свідків, що він мав секс з неповнолітніми, які він називав "вітамінами", тривожним твердженням, що наближається до того, як почнеться журі обговорювалися в його справі про торгівлю наркотиками США.

Згідно з документами, оприлюдненими пізно в п'ятницю, ключовий урядовий кооператор повідомив владі, що Гусман мав у ній дівчат-наркоманів молодших 13 років, перш ніж Гусман мав секс з ними в одному з його мексиканських притулків наприкінці 2000-х.
У суботу один з юристів Гусмана назвав звинувачення «надзвичайно лагідними» і поставив під сумнів терміни подання
Гусман "заперечує звинувачення, які не мають жодних підтверджень і вважаються занадто досужними і ненадійними, щоб бути допущені до суду", - сказав адвокат Едуардо Баларезо. "На жаль, матеріал був публічно оприлюднений безпосередньо перед початком журі."

Журі має розпочати обговорення в понеділок після майже трьохмісячного судового розгляду за звинуваченням, що, будучи головою картеля Сіналоа, Гусман керував імперією контрабанди наркотиків, яка затопила ринок США не менше 200 тонн (181 метричну тонну) кокаїну і зробив $ 14 мільярдів від нього. Захист каже, що співпрацюючі свідки зробили Гузмана козлом відпущення за власні злочини.

Роздрукування документів відбулося на прохання The New York Times і Vice News. Американський окружний суддя Брайан Коган наказав прокурорам переглянути матеріал, який був офіційно запечатаний, оскільки він вважається не пов'язаним із звинуваченнями в наркотиках, і частину його публікує протягом чотирьох днів після того, як уряд поклав свою справу проти Гузмана.

В одному з документів говориться, що колумбійський наркоторгівець Олексій Сіфуентес, проживаючи разом з Гузманом у 2007 році, повідомив, що дослідники, відомі як Комадри Марія, запропонують фотографіям дівчат Гусман. За 5 тисяч доларів, вибір Гусмана був би відправлений на відокремлене ранчо Сіналоа, сказав Сіфуентес.

Гусман доручив Сіфуентесу поставити «порошкоподібну речовину» у напої дівчаток перед сексом, сказав Сіфуентес. Гусман назвав наймолодшим з дівчат свої вітаміни, тому що вважав, що сексуальна активність з молодими дівчатами дає йому «життя», - додав він.

Cifuentes також визнав, що мають секс з неповнолітніми, але без наркотиків. У документі говориться, що інші свідки, що співпрацюють, підтримали твердження про взаємодію Гусмана з неповнолітніми дівчатами.

Кооператор повідомив уряду, що він бачив, як Гусман «консультувався з лікарем-відьмам, від якого він отримував оливи саке», - йдеться в документах.

Документи також описують інтерв'ю з Гусманом, проведене агентом з боротьби з наркотиками в 1998 році в мексиканській в'язниці, де Гузман втік через два роки. Вони стверджують, що він нібито запитав, чи може він уникнути екстрадиції до Сполучених Штатів, якщо він надав інформацію ДАА про операції, які ведуть протистояння картелям-конкурентам.

(© Copyright 2019 CBS Broadcasting Inc. В


'El Chapo' Guzman accused in court documents of having sex with young girls

By Ray Sanchez, CNN

Updated at 2133 GMT (0533 HKT) February 3, 2019
https://edition-m.cnn.com/2019/02/02/us/el-chapo-guzman-sex-with-minors-allegation/index.html?r=https%3A%2F%2Fedition.cnn.com%2F

#історія
#Америкасьогодні
#світовіЗМІ
 
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%