Сообщение #1512597 Просмотреть на стене →

2Fifan (28.11 в 23:53) № 1512590
-----------------------------------------
Як би так не сталося, що із звільненням Тодда ще гірше стане. Бєсєдка частина Зєнімакс (власне, холдинг засновників Бєсєдкі), а задля залучення грошей вони продались інвестиційним компаніям, у яких сотні таких у частковій власності, тому накази Говарду зараз дають усякі фінансисти з Нью-Йорку та Лондона, які взагалі не розуміються на іграх та для яких Бєсєдка це декілька цифр у звітності. Говард хоча б з ігрової індустрії, тому хоч якось може вплинути та балансувати хотєлкі акціонерів. А звільнять, то на його місце наймуть якогось професійного управлінця активами, який може сказати, що нахуя витрачати гроші на сингл та модкіт, MOBA та f2p на мобілках рулять.

Що б вони з Fallout не робили, але завдяки їх модкіту Skyrim та FNV у мене постійно встановлені, тому що можна нескінченно проходити різними шляхами. І цей альтруїзм із модами, хто як не Говард просуває. Компроміс: заробляє гроші акціонерам видоюванням Fallout та портами Skyrim на кожен пристрій, де є хоча б одна мікросхема, а там для душі може в певних межах бавитися з синглом.

Ну а EA, то вони давно такі жадібні. Хоча єдині, хто сумлінно дотримується санкцій, та не дозволяють жителям Криму користуватись Origin та своїми іграми.
 
Последние новости
Кандидатура Бейгера по состоянию на сегодня уже является неактуальной для «Динамо», — источник «Бешикташ» начал контактировать с Шапаренко и готовится к переговорам с «Динамо» «Брюгге» и «Трабзонспор» согласовали переход Яремчука: известны сумма трансфера и детали договора "Ми знайомі ще з часів "Динамо". Русин розповів, з якими українськими футболістами спілкується в Англії Назарий Русин: «Динамо» выпал неплохой жребий» "Не хочу, щоб травма слугувала мені виправданням". Русин оцінив свій дебютний сезон в Англії Разван Луческу роздратований через ситуацію з Кендзьорою, тому що ПАОК досі не домовився з "Динамо" про перехід Мирча Луческу: «Нидерланды слабее Бельгии» Розклад контрольних матчів "Динамо" на зборі в Австрії Игорь Линник: «Важнее всего, какие выводы из этого Евро будут сделаны тандемом Шевченко-Ребров»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%