Сообщение #1452632 Просмотреть на стене →

5

«Аякс» як почав ще до народження гравців цієї команди грати за системою 4-3-3, так і зараз грає. Хоча, з огляду на кадрові особливості нинішнього складу, легко перебудовується на 4-2-3-1. У середній лінії поряд з неймовірно талановитим, але не найстабільнішим (рветься душа в багатий суперклуб, але контракт!) Де Йонгом, розташовується досвідчений данець (грав з «Дніпром» у 2015 році), майстер штрафних Лассе Шене і компанія однолітків Френкі. - Карел Ейтінг, Донні ван де Бек (ці двоє більше орієнтовані на оборону) і марокканець Хакім Зіех, здатний зіграти і на краю атаки, і під єдиним нападником. Точно так же, як і прийшов цього літа з «Саутгемптона» серб Душан Тадич. Але цей не любить грати зліва. Тільки справа або під нападником.

Перейшов в нинішньому сезоні на лівий край бразилець Давид Нерес, за якого «Аякс» минулого літа не пошкодував 11 мільйонів, однаково успішно грає на обох флангах. Його відрізняють неймовірний дриблінг і чудово бачення поля. Ось тільки в першому таймі матчу другого туру чемпіонату Голландії він отримав травму і, швидше за все, в Амстердамі проти «Динамо» не зіграє. У тренера «Аякса», є вибір - поставити на краю вже перевірених Тадича з Зіехом, або обрати гостроатакуюча модель з додаванням ще й новачка команди Закарії Лабіад.

Попереду, в ситуації, коли травмований датчанин Каспер Дольберг, і вибору-то, по суті, немає - тільки Клас-Ян Хюнтелар, жива легенда «Аякса». Починав в ПСВ, де його не оцінили. Провів два непоганих сезону 2004-2006 в «Херенвені», продовжив забивати, тільки ще більше (76 м'ячів у чемпіонаті Голландії за три неповних роки).

Взимку сезону-2009/10 за 20 мільйонів з бонусами перебрався в «Реал». У прикладі приціл збив і був проданий в «Мілан». У серії А теж не досяг успіху, але чудово розкрився в «Шальке». Тільки в останньому сезоні в Гельзенкірхені (2016/17) перестав тягнути, наслідком чого стало повернення в рідну Ередивізії, де форвардам дихається набагато легше. Тут ми побачили колишнього Хюнтелара. У стартовому матчі чемпіонату тен Хаг спробував поставити на вістрі Кая Сірхейса, двічі засмутили «Динамо» по юнакам. Однак нічого путнього з цього не вийшло(с)
#Динамо
#історіясвітовогофутболу
 
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%