Сообщение #1451929 Просмотреть на стене →

«Суть у тому, що грецький хлопчик приїжджає навідати свого дідуся в Карпатах. Я люблю жанр трагікомедії, бо він близький для життя. Трагедія у фільмі для тих, хто втрачає своє коріння, а радість – знайти їх»,- розповідає режисер Грігоріс Карантінакіс. Він зазначає також, що переважно актори будуть саме з України.

Складнощі, переконують на презентації, можуть бути. Проте вони сподіваються за гладкий процес зйомок. Жодних політичних тем фільм не зачепить – це проста життєва історія про рідних людей,які, втім, майже не знають одне одного.

Володимир Філліпов зазначає, що фільм зацікавить українських глядачів через грецьку атмосферу та карпатський колорит.

До речі, фільм вирішили знімати на тих самих локаціях, де знімали фільм Параджанова «Тіні забутих предків». (c)

якось дивно але раптом...
 
Последние новости
Названа зарплата Беседина в «Ордабасы» Джерело: "Динамо" може приєднатися до телепулу - кияни та УПЛ ведуть перемовини Валентин РУБЧИНСЬКИЙ: "Ванат та Бражко просили, щоб я перейшов до "Динамо" "Динамо" вивело жіночу команду зі структури клубу та підписало договір про співпрацю з СК "Ладомир" Гравець "Партизана", з яким "Динамо" зіграє у ЛЧ, цинічно розхвалив росіян: "Їм треба чекати на повернення" "Дай Бог, щоб ми пройшли якомога далі". Форвард "Партизана" зробив заяву, пов'язану з матчем проти "Динамо" в ЛЧ Официально. «Динамо» расформировало свою женскую команду "У нас такого ніколи не було". Вацко не стримався і озвучив жорстку претензію до Реброва і Шевченка Чи потрібна Україні Олімпіада? "Динамо" солідно затарилося, де Брейне поплив, Саутгейт чемпіон «Динамо» и «Шахтер» представляют Украину в еврокубках. Я на стороне клубов», — Фомин про ситуацию с Олимпиадой
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%