Сообщение #144449 Просмотреть на стене →

Здрасьтє.
Був вчора на Металісті. Отже.

Приїхали десь о 15.00. Машину кинули на метро Гагаріна - 5 грн.година. Потім на метро Савєцкая, до Пузатої хати, потім до Унівесітета - до фан зони. Поки йшли - відчували себе як в 2004-му))) Всі на позитиві. Поряд йшли два холанда, один розказував іншому - Донецьк (палець вниз і звук дегазациї), Кієв - б'ютіфул!
Перших портів побачили вже біля самої фан-зони. Народу багато. Дискотеку крутив купон (ну так здалося))))) Лисий і чималенький холанд. З друзями вирішили підтримати помаранчевих. Для інтриги. Біля п'ятьох холандів заряд или - Хьоп, Холанд, хьоп! У відповідь отримали заряд....Ко-ка-і-на!!! Лягли і наші і помаранчеві))))) Попивши Карлсберга і пофотавшись із портами і холандами, пішли в метро. Зарядили Україна, дивно, але нас підтримали порти)))) В вагон потрапили і порти і холанди, ми посередині.
Заряд -але, португал, але - нічого так. Хола-а-анд!Хо-ла-а-анд! в вагоні теж нормально. Потім наше Україна підхопили і порти і холанди, приємно! А от на заряд - Кріштіано Роналду алє - холанди відповіли - Мессі, Мессі))))) І хоч я не співав про Роналдо, порти зарядили - Шева, Шева. Приємно, чорт забирай!
Вийшли з метро - стоїть помаранчевий на два поверхи автобус і купа холандів. Серед них - чьорні чуваки, на питання звідки - Нігерія! О! Кажу - Аруна! Показує палець вгору - великий))))
Підійшов чувак в торбі - питає хдє с'єдєсь туал'єт? - Виявилось - фін. Підійшов його кєнт. На мою репліку - "Лорді" супер, сказав - Я фанат "Лорді". Чуваки просто волочаться, взагалі не футбольні фани.
Багато було жінок і дівчат помаранчевих. Але всі мимо)))))) Як вони там живуть????

Зайшли на стадіо - фаст-фуди - їх багато, черг немає. Стадіон затишний і здається маленький після нашого і ПА. За годину до матчу - напівпорожній, на віражі сектора холандів. Три напівсектора портів в різних місцях. Портів не чутно взагалі. Холанди з барабаном, харків'яни - за холандів. Поряд сидів пацанчик з батьков - смугленький такий, думав порти, але на вихід портів пацан загудів))) Батько пішов мабуть за хот-догом,Ю прийшли два хлопці, кажуть пацану - це наші місця - глянув - точно, питає де тікєти - каже у батька, кажу не хвилюйся, почекаємо. Дійсно, виявилось блок поруч, самі з Мексики. Було пару вмазаних із вєлікай і магучєй, крім расія, расія нічим не запам'ятались.
Підтримка у холандів була супер, до першого голу Роналдо їх майже не було чутно. Але потім розспівались)))) Нідерланди було шкода, але так грати в захисті.....Порти заслужили. Після свистка поряд чувак-порт реально плакав, аж завидно стало.....
Після другого голу фани холандів тупо мовчали. Було навіть трохи дивно.
Роналдо - сука талант і талант-сука.
В кінці стадіо показав, що акустика там супер на заряді: Металіст)))))
Холанди були реально прибиті. Пусті очі. Незрозуміло, як так провалити таким складом?

І дуже шкода, що не потрапив у Львів....

 
+6
Последние новости
Збірна перед Чехією втратила голкіпера. У Реброва залишилося 2 воротарі Сергій ШИЩЕНКО: "Нічого нового не буде у плані настрою на "Динамо" – це київське дербі" Сергей Шищенко: «Да, с «Динамо» будет тяжело, но мы будем играть в привлекательный футбол, который может принести нам победу» Форвард "Динамо" поділився спільною світлиною з легендою збірної Нідерландів та "Барселони" У 19-ти матчах на чолі з Ребровим за збірну України дебютували 9 гравців. Серед них - три футболісти "Динамо" Вячеслав Заховайло: «Ребров внёс коррективы в организацию игры» Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%