Сообщение #143941 Просмотреть на стене →

Добрий вечір!
Мої враження. День явно не задався (про це пізніше) )))
Приїхали десь о 12-й на ДА. Зустріли Юру, купона і К. Народу мало, все тихо. Прийняли по пиву, покрутились коло м'яча і з другом потулили в Пампушку на Міра. Хотіли розвідати фан-зону, але ці...... PR-аси затулили фан-зону за 3,5 км від стадіо. Ідіоти. Підкріпившись 1715 і бюджетним обідом, пішли до кафе "Тризуб"))) Наші були вже майже такі, як треба)))
Прийнявши по пиву, передали Яріку квиток, пофотались і з другом пішли зустрічати третього))) Поки чекали на травці на Міра, народ повалив згори на стадіон. Вже був і гімн, і Україна вперед, аж раптом із кафе и- Шахтьор, шахтьор. Ну ясно, чужиє в городє....
Поряд кілька хлопцім приморстилось. Один хотів під жопу прапор підстелить, на моє зауваження - Ти що робиш???? - Відповів - А.а.а..а, патріот...Але прапор ввіткнув в землю. Я йому порадив набрати шарфиків простітутки К, що вони і зробили))) Це ноу-хау одеситів. Коли я побачив одного з купою цих ганчірок, не витримав і спитав - ти знаєщ, що ти набрав? - Спакойно, Адєса вкурсє політіки! і замостив собі ложе на траві)))
Зарядившись віскаріком, пішли до хлопців. Якраз вже готувались нести тризуб. Було реально сильно! (Може є в кого фото зі мною? Буду вдячний).
Потім на трибуни! Ви будете сміятись, але Тягнибок сидів на 10 рядів вище))) Побачив мене, сказав - є шанс. Помилявся(((((
Про кару Господню всі все бічили самі. Вже й не смішно...Тепер про стадіо. Перше знайомство було на ДК і враження було звісно відповідне.
Вчора: акустика супер. Ех, якби зробили сектора ультрас....Ми б жаб просто залякали. Вболівали натхненно. Якщо якась сторона затихала, інша одразу запускала свій заряд. Хвиля пару кіл чудово пройшла. Про гру....ех...Тімо, Ярмола, Конопля...важко. Після голу - безнадійно.
Такого свисту на збірній ще не чув. Всяке бувало, але....За хв. 8 народ потулив зі стадіо.
Фани Англії нас переспівають, на жаль. Так, заряди Україна сильні, але це майже все...Гімн звучить. Ні, ЗВУЧИТЬ!!!
Тепер фінальний аккорд. ПІсля матчу не знайшли воділу, який нас привіз. Два телефона поза зоною, На таксі обїздили всі домовлені місця - нуль. ДАЇ шники незабирали. Ніч пройшла супер. У фан-зоні додивились шведів, поперли на жд воказал. Місць немає, квитків теж, потів автовокзал, Пампушка - цілодобово зараз! Знов вокзал, автовокзал...Взяли на автобус Данєцк-Чернівці на 06.30, і у 14.30 був вдома. Воділи досі немає в місті. Жесть.
Отаке....
З.І. завтра їду міняти свій голос на траву у Харків)))))
 
+4
Последние новости
Збірна перед Чехією втратила голкіпера. У Реброва залишилося 2 воротарі Сергій ШИЩЕНКО: "Нічого нового не буде у плані настрою на "Динамо" – це київське дербі" Сергей Шищенко: «Да, с «Динамо» будет тяжело, но мы будем играть в привлекательный футбол, который может принести нам победу» Форвард "Динамо" поділився спільною світлиною з легендою збірної Нідерландів та "Барселони" У 19-ти матчах на чолі з Ребровим за збірну України дебютували 9 гравців. Серед них - три футболісти "Динамо" Вячеслав Заховайло: «Ребров внёс коррективы в организацию игры» Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%