Сообщение #1438073 Просмотреть на стене →

#баскет
#Черкаси
Завершилася участь форварда Черкаських Мавп Олександра Кобця в Літній лізі НБА. Українець провів цей час у складі Чикаго Булз. За океаном йому допомагав тренер «домашньої» команди Максим Міхельсон.
Про досвід набутий в США гравцем своєї команди український фахівець розповів в коментарі в соцмережі:
Закінчилася Літня ліга для Олександра Кобця. Шкода, що він майже не виходив на майданчик. Чесно кажучи, для мене це стало неприємним сюрпризом. Та ще недавно з нас сміялися, коли ми
лише починали думати, що Кобець одягне форму НБА. А зараз ми розчаровані, що він не мав достатньо ігрового часу на майданчику Літньої ліги НБА у формі Чикаго! На секунду, команда, за яку грав сам Джордан!
Розчаровані ми справедливо, оскільки Сашко дійсно вражав на тренуваннях і не лише на мій погляд був як мінімум не слабшим тих, хто мав достатньо ігрового часу. Та це НБА. Тут свої правила, інтереси та погляди. І немає сенсу критикувати, оскільки вони перші в світі за розвитком баскетболу. А ми вдячні всім за надану можливість: команді Чикаго Булз, агенту Майклу Лельчицькому і, звичайно, Михайлу Бродському за чергову надану можливість для нашого хлопця.
Віримо, що це був маленький крок Олександра на великому шляху. Беремо отриманий досвід та йдемо далі до нашої мрії потрапити в НБА.
 
Последние новости
"Динамо": "Як і у часи Другої світової війни, зараз доля свободи вирішується на полі бою. Україна бореться із тиранією з боку російського агресора і має її побороти" Збірна України і Євро-2024: в Бельгії відверто відповіли, чи зможуть підопічні Реброва обіграти команду Тедеско Юрий Гура: «Инфраструктура у «Шерифа» просто космос, как у «Динамо» или «Шахтера». Я аж обалдел» Известный экс-полузащитник «Динамо» объявил о завершении карьеры Єгор НАЗАРИНА: "Наскільки непросто буде грати проти "Динамо"? А ви думаєте, їм із нами буде легко?" Володимир МАХАНЬКОВ: "Ребров - найкращий тренер України після Лобановського" Володимир ЗВЄРОВ: "Шахтар" буде фаворитом у матчі з "Динамо", але у минулих сезонах теж так було, а кияни збиралися та вигравали" Александр Шовковский — лучший тренер УПЛ в апреле Журналіст: "Стосовно інтереса "Динамо" до Салюка Ігор Суркіс сказав два слова" Ярмоленко розповів, коли задумається про завершення кар'єри
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%