Сообщение #1433222 Просмотреть на стене →

Бізнес-групи попередили, що автоматичні тарифи можуть вбити робочі місця в США, завдати шкоди економіці
https://thehill.com/business-a-lobbying/394927-business-groups-warn-that-auto-tariff
#Америкасьогодні
#світовіЗМІ

Національна рада зовнішньої торгівлі (NFTC) заяаила що автоматичні тарифи підвищать витрати для автовиробників, які в кінцевому підсумку перекладуть на клієнтів

Президент NFTC Руфус Єрка заявив, що тарифи практично не дозволять американським виробникам продавати свої автомобілі за кордоном через відкликані тарифи з інших країн.

"Сьогодні НФТС приєднався до американської автопромисловості, виступаючи проти нових тарифних бар'єрів на авто і автозапчастини за розділом 232, оскільки така дія призведе до більшої шкоди, ніж користі для автомобільної промисловості Америки, яка є зараз самим конкурентоспроможним та динамічним виробником у світі", - сказала Yerxa. .

У минулому році Сполучені Штати експортували 2 мільйони автомобілів, однак, за словами Yerxa, ця цифра може зрости, якщо уряд зосередиться на відкритті зовнішніх ринків "замість того, щоб підвищувати перешкоди та витрати тут вдома".

"Нові тарифи на автомобілі та запчастини, особливо на додачу до вже пошкоджених сталевих та алюмінієвих тарифів, різко підвищують виробничі витрати для наших автокомпаній, яким доведеться передавати ці витрати споживачам", - продовжує він.


"Як провідний американський експортер транспортних засобів, ми вважаємо, що нижчі тарифи на кожному ринку будуть підтримувати зростанню та збільшенню робочих місць ", - заявив Форд у заяві The Hill.

"Ми закликаємо США співпрацювати зі своїми торговельними партнерами для підтримки політики, яка забирає, а не створює нові бар'єри у торгівлі", - сказала компанія.

Майже 80 відсотків того, що Ford продає в США, побудовано в США.

За даними досліджень, тарифи можуть збільшити ціну на імпортований автомобіль у розмірі 30 000 доларів приблизно на 6400 доларів і призвести до втрати робочих місць до 195 000 американських робітників, заявила JAMA.

"Сама основа розслідування розділу 232 є неправильною", - сказала JAMA в коментарі, подані в п'ятницю.

У своєму поданні у п'ятницю Національна асоціація виробників (NAM) зазначила, що тарифи Трампа иожкть підірвати сектор, в кінцевому підсумку це призведе ,що перевагу нададуть іноземному виробництву за рахунок американського виробництва, зростання робочих місць, нашої економіки та, зрештою, національної безпеки США" "

Глобальний автовиробник, який представляє автогігантів, як Honda, Subaru і Toyota, розкритикував розслідування адміністрації Трампа, заявивши, що Департамент комерції не виклав свою теорію щодо того, як імпортні автомобілі та вантажні автомобілі "мають відношення до національної безпеки США".

"Америка не йде на війну з Ford Fiesta", - сказала група.

За останні десятиліття американська автотоварина зросла вдвічі, і в секторі працює близько 8 мільйонів американців, що на 50 відсотків більше, ніж це було використано в 2011 році, повідомляє Торгово-промислова палата США.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%