Сообщение #142871 Просмотреть на стене →

Отже!
З друзями квитки придбали ще в 2011 році))) З п'ятниці заїхали на турбазу під Черкасами. Навіть друг з Ізраїля приїхав! На базі готували плов, юшку із линів і вчили "Вирує країна". По ночам))) Під впливом Гленфідіка+18 зробив собі ірокеза і в понеділок зранку поперли на Київ. На Подолі кинули автівки, пообідали в Укр.стравах біля Могилянки, заспівали "Вирує країна", бо всі тупо їли мовчки і ми нагадали, що матч вже сьогодні! Друзі пішли на Крещатик, а я на Труханів острів - на місце зустрічі. Шведів там просто дочорта))) Всі на позитиві (поки що). Здивувала стоянка трейлерів - їх реально багато приїхало! Респект вікінгам! Атмосфера там чудова. Всі заливаються пивом, слухають рок і обливаються водою із душа - шланг на паркані)))
На базу прийшов першим. Шведів не було, Юра застряг в Боярці - футболу не буде. Приїхав Андрій із дружиною і донькою, потів під'їхали той кого немає, той кого немає-2 і Софі, яка заснула на пляжі в Греції і таки дарма, бо весь вечір просиділа в Дніпрі))) Допомігши забацать мангал перед ангаром, де зробили фан-зону, почав розуміти, що буде класно, але мав бігти, оскільки треба було зустріти сина, якого везли з Кривбасу. А головна причина - я не міг пити пиво, мені потрібно було кермувати в ніч на Кривий Ріг, бо Аспід не зміг угнати тролейбус, гад такий, а у нього депо під боком))
Під'їхав Юра з друзями. Трохи "уставший")) Домовились зустрітись перед матчем і я побіг на річковий вокзал. Шведи вже перли просто нескінченним потоком. Зустрів малого і поїхав на Льва Толстого, на виході влились в групу ультрас із барабаном і зарядами, в метро акустика супер! Почалось! (мандраж конкретний). Вийшли з метро і пішли по Червоноармійскій. Двіжуха вже просто конкретна! Атмосфера свята просто чудова! Якийсь п'яний швед почав дуже активно приставати до всіх із обнімашками, вийшов здоровенний бугай (теж швед), взяв його на плечі, проніс трохи і...викинув в сміттєвий бак!!! Те чудо вилізло, наче з басейна, всі радісні і задоволені)))
По дорозі роздавали хусточки "Україна вперед", автоматом кинув в пакет, потів виявилось, що це простітутка Королевська під ЄВРО підкосила із рекламою - із задоволенням викинув в смітник. Мої друзі чекали в МаіТай нвпроти входу до стадіону.Підзарядившись пішли на вхід. На Німеччину був в стані, який не дав можливості оцінити всю велич нового Олімпійського! Просто красень! Колотить все сильніше. Пройшли перший кордон, двіжуха супер! Німці, поляки, голандці. Поляки сказали - мусіте виграти! Побажав їм удачі із москалями))) Пройшли турнікет - а там карнавал! Просто супер! Невеличкий оркестр, дівчата і хлопці на ходулях, музичка і суцільний позитив! Це реально свято, яке можливе раз на життя!
Зустріли Тягнибока, зачепили сфотографуватись - то він мабуть там хвилин 20 не міг зрушити з місця))) Місця в нас були на другому ярусі, за воротами на віражі. Коли зателефонував Юра, мене вже затягла атмосфера стадіону. І хоч і жалкую, що не був на марші тризуба, але вже не зміг відірватись! Смарагдове поле - магніт той ще! Заходжу на місця - поряд сидить Тягнибок))) Сказав, що це на удачу. Доречі в футболі Олег тямить, казав що Тимощук вже повільний, що Гусєв підсів після 70-ї хв.,а наші залишали його проти реактивного блондіна самого, що Шеву треба на Мілю міняти, тобто наша людина))) Є дуже позитивна фотка - http://photo.i.ua/user/853401/321493/
Дуже шкода, що не було фан-сектора. На всеь стадіо проходили тільки заряди "Україна!" Не вийшло зарядити всім стадіо "Слава Україні! Героям Слава!", та і гімн в кінці не пройшов, так як міг би....Про емоції вже не пишу, всі іх, певен, переживали однаково. Поряд сидів голова Дніпропетровської Свободи - так перед моментом в кінці, коли промазали по пустим воротам він просто хрестився - допомогло)))
Емоції після матчу дуже схожі на емоції після Спартака, Росії і Реала, але так мене ще не тіліпало!
Я не знаю скільки децибел видав Олімпійський після голів і фінального свистка, але думаю Гіннеса б взяли))))
Ще раз всіх із перемогою!
Слава Україні!

До зустрічі в Донецьку.
 
+7
Последние новости
Збірна перед Чехією втратила голкіпера. У Реброва залишилося 2 воротарі Сергій ШИЩЕНКО: "Нічого нового не буде у плані настрою на "Динамо" – це київське дербі" Сергей Шищенко: «Да, с «Динамо» будет тяжело, но мы будем играть в привлекательный футбол, который может принести нам победу» Форвард "Динамо" поділився спільною світлиною з легендою збірної Нідерландів та "Барселони" У 19-ти матчах на чолі з Ребровим за збірну України дебютували 9 гравців. Серед них - три футболісти "Динамо" Вячеслав Заховайло: «Ребров внёс коррективы в организацию игры» Александр Алиев: «Если Милевский извинится на всю страну, возможно, тогда я смогу с ним поговорить» Виктор Цыганков: «Новая форма — новые возможности начать победный путь» На матче «Рома» — «Динамо» ожидается не менее 53 тысяч болельщиков Екс-нападник "Динамо" розповів, як на ньому заробили мільйон за два дні
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%