Сообщение #1363444 Просмотреть на стене →

краты на марше ))) Ахахаха

Після того, як Реал обіграв ПСЖ у першому матчі 1/8 фіналу, каталонські газети почали шукати "винного" у несподівано впевненій перемозі команди Зідана.
Насамперед видання з півночі Іспанії у десятках статей зосереджувались на персоні арбітра, який нібито засудив ПСЖ. Сумнівне пенальті, призначене у ворота парижан, та ще декілька епізодів і справді дають ґрунт для суперечок. Однак всі ці теорії змови були занадто передбачливими ще до гри і вже майже нікого не дивують. Така специфіка інформаційної війни між каталонцями і мадридцями.

Натомість газета El Periodico, що видається у Барселоні майже 40 років, пішла своїм шляхом. Гучний конспірологічний заголовок "Чи був у м'ячі, яким Роналду пробивав пенальті, прихований двигун?" міг шокувати навіть тих, хто вже нічому не дивується.
Автор статті зазначає, що удар Кріштіану викликав справжній фурор, адже м'яч підстрибнув перед ударом, хоча лідер Реала його не торкався. А потім висловлює припущення, а чи не було всередині м'яча якогось прихованого пристрою, скажімо, електричного двигуна. І, увага, важливий момент! М'яч мав би ще й допомагати виключно Роналду та гравцям Реала.

#каккроты
 
+3
Последние новости
Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити" Владислав Лупашко: «Мы проиграли команде которая, после «Шахтера» и «Динамо» в УПЛ сейчас лучшая» Максим Фещук: «Динамо» в лице Герреро получило классного форварда. Очень качественное усиление» Сидорчук третий раз подряд провел в запасе матч «Вестерло» Гравці "Динамо" запалюють в Ізраїлі: як Сирота та Діалло забили голи в чемпіонаті П'ять гравців "Динамо" - у складі молодіжної збірної України на матчі з Англією та Сербією Олег Федорчук: «При игре головой Герреро мне напоминает Реброва» Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%