Сообщение #1335999 Просмотреть на стене →

2Andron (05.12 в 22:20) № 1335978
-----------------------------------------
Перестань це робити. Ти в основному концентруєшся на негативі і не бачиш (не можеш бачити) позитивних моментів. Такі новини подає основна масса ЗМІ. А що вже казати про тупорилі пабліки. А що вже казати про тупорилі пабліки клоунів типу лєдокоїнів або інших ідіотів у яких або поїхала криша або вони _дійсно_ ідіоти або просто працюють за бабло?

Приклад.
Як ти можеш оцінити прогресс, наприклад, у будівництві доріг по всій країні? Який бюджет закладено на будівництво і ремонт на найближчий рік/роки? Що таке дорожній фонд? За рахунок яких коштів будувались дороги в цьому і минулому році? Що таке "податковий експеримент"? А це ж мільярди гривень, які можна було просто віддати свому сину і кумам і сказати, що він просто дуже талантлівий. Тупо? Піздєц як тупо! Але так і було ще 3-4 роки тому - це наша реальність.

Як ти можеш оцінити наявність (точніше повну відсутність) перекриття доріг у столиці, коле якийсь черговий гандон з ВР або КМ їде в центр міста зі своєї неїбаца дачі? Пишуть про це? А раніше, лівий берез з Троєхи стояв щодня поки данбаське чмо проїде на роботу у годину пік. А таких хуїв у нас було повно.

А що по армії? Відслідковуєш мабуть про об'єми постачання техніки, обмундирування, заробітні плати? А кількість і об'єми навчань? Оціни розмір зп військового у зоні АТО в 2014 і зараз. Про 1000 гривень на день чув? Як думаєш, чому все менше далбайобів на цю тему тролять? Навіть до них дійшло, що такі зп - це або вже реальність або дуже близько до неї.
Про мобілізацію щось пишуть? А хто ж там воює тоді? Контрактна армія? В якій кількості? А звідки бабло?
І житло будують військовим.

А про страхування життя військових багато ти читав у пабліках і в новинах? Та навіть в Україні мало хто про це задумується і відмічає. Я знаю про це лише через нещастя у сім'ї моїх друзів. Батько пропав безвісти під Іловайськом. Сім'ї з двома дітьми виділили під 1 млн грн на житло, яке вони і купили у Луцьку. Щоб ти орієнтувався - квартира біля 80 м2. Ти розумієш, що таких випадків, нажаль, тисячі? І пораненим виплати робляться. І допомагають з лікуванням.

Але ж просто можна спиздити і все. І пиздять на тому, я впевнений! Але пиздять самі звичайні люди - оті самі підори, які паралельно зі мною їдуть у полосі для громадського транспорту або паркуються на газоні.

Банально все, писав вже щось подібне. Але я помічаю що і ти і Макс якось аж надто агресивно налаштовані, незрозуміло чому. Ви ж тут навіть не живете. Значить у вас якісь неправильні джерела інформації або ви її неправильно трактуєте.
 
+17
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%