Сообщение #1334697 Просмотреть на стене →

Republican Tax Bill Hits Snag Over Deficit Concerns
Республіканський податковий законопроект відчуває занепокоєння з приводу дефіциту
https://mobile.nytimes.com/2017/11/30/us/politics/republican-tax-bill-moves-closer-to-senate-passage.html

30 листопада 2017 р
ВАШИНГТОН - Сенатська республіканська податкова заява, яка, як видається, була спрямована на перемогу, зазнала невдачі наприкінці четверга, оскільки законодавці змушені були розглядати суттєві зміни, включаючи майбутні податкові надходження, щоб допомогти сплатити законодавство.

Рахунок набирає обертів з ранку, коли він взяв ключовий голос. Але це сталося на шліфування, якщо тимчасово зупинитися, оскільки сенатори рано вранці поскаржились на пошуки шляхів збільшення кількох сотень мільярдів доларів, після того, як деякі учасники заперечили про рух вперед без плану захисту від посилення дефіциту.

Законодавці зараз розглядають альтернативи, включаючи відновлення альтернативного мінімального податку для деяких корпорацій та багатих осіб та збільшення корпоративної ставки понад 20 відсотків після декількох років. Остаточне голосування за законопроектом очікується в п'ятницю після розгляду низки поправок.

Поштовх до збирання грошей прийшов після того, як аналіз спільного комітету з питань оподаткування Конгресу встановив, що скорочення податків не буде платити за себе, генеруючи достатньо доходів через економічне зростання, щоб компенсувати зменшення податків, як заявили республіканці, але замість цього вони додадуть 1 трлн доларів до дефіциту бюджету протягом наступних 10 років.

#Америкасьогодні
#світовізмі
 
Последние новости
Тарас Михалик: «Буду болеть за «Динамо», но «Шахтер» уже своего не упустит» "Динамоманія" в Телеграмі! Блогер: "У "Динамо" нарешті з’явився на матч зі "Шахтарем" принаймні один резервіст" "Сумнівів у цьому залишилося мало". Хавбеку "Динамо" пророкують місце у старті збірної України на Євро-2024 "Шахтар" - "Динамо". Першість U-19. Пряма трансляція на YouTube Йожеф САБО: "У "Динамо" Шовковського дуже хороша ігрова дисципліна, за її рахунок вони багато перемагають" "Шахтар" – "Динамо" 0:0. Першість U-19. LIVE!!! Одна зміна у стартовому складі від Ігоря Костюка Олександр Поздєєв - про 0:1 з "Зорею": "Колос" грав набагато краще в плані балансу в порівнянні з матчем проти "Динамо" Андрей Воробей: «В матче «Шахтер» — «Динамо» фаворита нет» УАФ: "У перші тижні роботи команда служби протиправної поведінки превентивно запобігла впливу на результат матчу "Минай" – "Динамо"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%