Сообщение #1308311 Просмотреть на стене →

І якщо обурення ультралівої Podemos, або партії "Громадяни", було очікуваним, то на підтримку соціалістів у каталонському питанні уряд сподівався до останнього.
Варто підкреслити – досі опозиційні соціалісти підтримували курс уряду на невизнання каталонського референдуму. Спільна позиція двох головних іспанських партій була для уряду Рахоя головним доказом єдності іспанського суспільства щодо Каталонії. Тепер ця підтримка зникла. "Я хочу чітко висловити нашу глибоку незгоду з діями поліції та нашу готовність вимагати відповідальність за це", – натомість заявив лідер соціалістів Педро Санчес.

Інший доказ того, що Іспанія змінилася – мітинги на підтримку Каталонії пройшли в неділю в низці іспанських міст, включаючи столицю, і були велелюдними.
Мадрид опинився у пастці – він не мав змоги зробити крок назад, але так само втратив аргументи для наступу. Саме через це перша поява Рахоя перед ЗМІ по завершенню голосування не принесла гучних новин – повторивши тезу про незаконність референдуму, він закликав Барселону до діалогу "в рамках закону".
Заяву Рахоя у Барселоні зустріли свистом.

http://www.eurointegration.com.ua/articles/2017/10/2/7071724/

хочецця замєтіть шо сосіалісти в ітозі всігда оказуюцця обичнимі поцамі грающімі на невдоволенні обєздолєнних которим оні токо на словах сочувствуют

но цікаво подивитися на мітінг в Мадриді на підтримку Каталонії
ужель?
 
+2
Последние новости
Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити" Владислав Лупашко: «Мы проиграли команде которая, после «Шахтера» и «Динамо» в УПЛ сейчас лучшая» Максим Фещук: «Динамо» в лице Герреро получило классного форварда. Очень качественное усиление» Сидорчук третий раз подряд провел в запасе матч «Вестерло» Гравці "Динамо" запалюють в Ізраїлі: як Сирота та Діалло забили голи в чемпіонаті П'ять гравців "Динамо" - у складі молодіжної збірної України на матчі з Англією та Сербією Олег Федорчук: «При игре головой Герреро мне напоминает Реброва» Николай Морозюк: «Я себя приписываю к тем людям, которые сыграли большую роль в провале сборной Украины на Евро-2024» "Динамоманія" оголошує про конкурс на заміщення посади редактора новин "Лівий берег" – "Динамо" 0:3. Першість U-19. LIVE!!! Кремчанин доводить рахунок до розгромного у першому таймі
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%