Сообщение #1263854 Просмотреть на стене →

Франція засуджує загострення ситуації, які спостерігалися останніми днями на Донбасі. Про це йдеться в заяві речника Міністерства закордонних справ Франції, поширеній посольством Франції в Україні.

"Ми засуджуємо силові зіткнення, які спостерігалися останніми днями на сході України і в яких, за офіційними даними, загинуло одинадцять військовослужбовців ЗС України. Ми засуджуємо так само обстріли міських кварталів Авдіївки і Красногорівки Донецької області, в яких знов довелось сплатити важку данину цивільному населенню", - йдеться в повідомленні.

зазначається, що ці втрати додалися до близько 30 загиблих на сході України з початку місяця і понад 40 минулого місяця.

У заяві підкреслюється, що необхідно терміново домогтися негайного прогресу в питаннях безпеки. "Саме в цьому сенсі ми продовжуємо спільно з Німеччиною в рамках Нормандського формату виступати за досягнення повного виконання Мінських домовленостей", - зазначається в повідомленні МЗС Франції.


Судя по заявлениям МИД Франции, при Олланде более нейтральные были высказывания а при Макроне более проукраинские
 
Последние новости
Кирилл Ковальчук: «Представляете, дошло до того, что Грузия в матче с Украиной — фаворит» Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Україна залишилася на 21-му місці після поразок "Динамо" та "Шахтаря" "Я дуже не любив Ваната". Український воротар висловився про форварда "Динамо" "Та він бог!". Журналіст назвав єдиного гравця "Динамо", який може взяти на себе ініціативу "Фергюсон зробив той клуб, що вони зараз паразитують ще так довго". Журналіст провів паралелі між "Динамо" та МЮ, згадавши Лобановського Шовковський оцінив поразку "Динамо" в матчі з "Хоффенхаймом" Матчи соперников «Динамо» в Лиге Европы. Неожиданное поражение «Ромы», волевая ничья РФШ Вячеслав Заховайло: «Динамо» не в равных условиях со всеми участниками Лиги Европы. Европейских специалистов не обманешь» Основной защитник «Ференцвароша» получил перелом ключицы, а также разрыв связок плеча, и с «Динамо» не сыграет (ФОТО) Роберто МОРАЛЕС: "Матч з "Хоффенхаймом" очікується вболівальниками "Динамо" з великою насторогою"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%