Сообщение #1255977 Просмотреть на стене →

Чи може нарешті привести трудове законодавство в футболі до загального, що діє в 21 сторіччі та захищає права робітників, здобуті в тяжкій боротьбі? Ось Мановар щиро, наче дитина, у дорослому віці, все життя цікавлячись футболом, досі не розуміє, що коли майбутній роботодавець має заплатити теперішньому роботодавцю, аби той дозволив звільнитись своєму робітнику та перейти до іншого - це і є кріпацтво! Дончуфакінгєріт? Футболіст до закінчення контракту не має змоги просто так взяти та й звільнитися, ахахахаха. Він не має змоги змінювати місце роботи більше певної кількості разів за рік, ахахахахахах. Він не може виконувати частину покладених на нього функцій через те, що менше року тому викноуввав ті ж самі функції для колишнього роботодавця.

Тому ФІФА-УЄФА боїться як вогню звичайних судів. Бо як тільки там це почують, то крізь сльози вирішать, що в ФІФА йобнуті середньовічні феодали та накажуть, щоб вони не обмежували права та міграцію робочої сили законами часів феодалізму. Тому, як і завжди, комуністи рублять гілку, на якій вони більш-менш зручно влаштувалися: через емоційний порив від країни знаходження клубу вони вимагають зруйнувати останню межи, що відокремлює той самий футбол, "самобутній", невеликогрошовий футбол від того, аби футболісти хоч по 10 разів на рік вільно змінювали своє місце роботи, ЯК ТО ВИБОРЮВАЛИ НАШІ ПРЕДКИ В БОРОТЬБІ З КАПІТАЛЮГАМИ. Якщо вільно пересуваєшся, то ніякої платні за трансферні листи. А ці шалені гроші нікуди не дінуться, а куди воно тоді перетече? Так, дітлахи, сьогодні ви дуже кмітиливі. Оті 200 млн. за трансфер Мбаппе + 15 млн. йому з/п на рік трансформуються в 60-70 млн. з/п Мбаппе на рік.

Бо як ти заборониш клубам згоду продавати лише в певний клуб, проте забезпечиш їхнє право вирішувати, продавати їм футболіста чи ні? Ну, скажуть вони, що в Зеніта найвигідніша пропозиція. І що ти поробиш? У клятій Європі діють суди, а не революційна чуйка та необхідність. Ото ж сиди та молись, аби "Рома" мала змогу вирішувати, що вона продасть Маноласа тільки в "Зеніт", бо років через 10 будеш згадувати вже нинішній футбол як самобутній та безгрошово-автентичний.

 
+1
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%