Сообщение #1246241 Просмотреть на стене →

Сергій Станіславович чесно й дуже якісно робив свою роботу, завоювавши п'ять титулів. Коли я йому довіряв посаду головного тренера, був величезний ризик. Як із мого боку, так і з його. Не маючи досвіду такої роботи, він, засукавши рукава, взявся за справу. У перший же сезон виграв Кубок України, потім чемпіонат та Кубок, знову чемпіонат, Суперкубок України... Це все за три роки! Як часто трапляється у футболі, останній сезон виявився невдалим. Але я можу зрозуміти тренера, при цьому неодноразово пропонуючи йому продовжити контракт та разом із ним розпочату справу.

Дай Бог, щоб у футболі та у тренерському цеху були такі порядні люди, як Сергій Ребров. Усі тримаються за свою роботу, працюють поки працюється, незалежно, дадуть вони команді результат чи ні. А Ребров настільки любить київське «Динамо», настільки проникнутий серцем до клубу, що оцінивши всі «за» та «проти» прийняв рішення взяти паузу. Наскільки розумію, щоб відпочити, побути трохи зі своєю сім'єю. Відверто кажучи, до останнього моменту чекав, що у нього з'являться додаткові сили, адреналін, і він, засукавши рукава, продовжить будувати команду. Адже Сергій Ребров зробив дуже багато.

Карочє Ігарьок реально умоляв залишитись. Цікаво, плакав чи ні?
 
+2
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%