Сообщение #1068710 Просмотреть на стене →

Cy
Max Nefyodov with Yuliya Bereshchenko and 4 others at HUB 4.0.
3 hrs · Kyiv ·

#ПроЗорро_Продажі #перемога тільки що завершився публічний тест системи, де ліквідатор Брокбизнесбанк завів тестовий лот - будівлю банку, учасники подали пропозиції та провели аукціон, фонд кваліфікував переможця і успішно завершив торги. Ну і поки все тривало, наша команда разом із Deposit Guarantee Fund дві години відповідали на питання журналістів і розповідали різні жарти. Навіть було підозріло без збоїв, ніяких чорних екранів, рядків коду, панікуючих программістів... Короче, система працює, за 2 дні буде завершена акредитація майданчиків в Фонді - і поїхали! Перші реальні торги будуть в другій половині жовтня.

Нагадую, у Фонда 450 млрд.грн. активів! Чим ефективніше та прозоріше ми побудуємо процесс, тим більше коштів повернеться вкладникам (або не буде забрано із бюджету). Окремо хочу подякувати всій команді - Oleksii SobolevAndrey MotovilovetsSergii KulykVadym KhomychOksana Rak, яка без вихідних та свят працювала над тим, аби зробити це можливим, Myroslav Opyr, всім майданчикам, які вірять нам та інвестують свій час та гроші в розробку, Фонду і його команді, які готові змінюватись та реформуватись, та Western NIS Enterprise Fund, який погодився фінансувати проект! Ура!

Презентація: goo.gl/dJWMcF
Сайт: www.prozorro.sale
 
+5
Последние новости
Сергей Ребров: «Единственные, кто могут публично и конструктивно критиковать игру и работу тренера, — это бывшие тренеры» Сергій РЕБРОВ: "Коли очолив "Динамо", де у гравців могла бути зарплата по 3 млн доларів, важливим було здобути їхню довіру" Сергій РЕБРОВ: "Постійно повторював президенту "Динамо": "Не читайте відгуки вболівальників" "Він був габаритний, швидкий, з мисленням": вінгер "Металіста" розповів, хто виділявся в академії "Динамо" Вінгер "Динамо" в цікавому челенджі продемонстрував свої знання історії України «Ласло Болони был в шаге от того, чтобы возглавить киевское «Динамо», — румынский экс-вратарь Возможные соперники. «Динамо» рискует оказаться в числе «несеяных» уже во 2-м квалификационном раунде Лиги чемпионов СМИ: Бенито покинет «Динамо» Іван БАЛАН: "Вболіватиму за "Ворсклу". У "Шахтаря", як і у "Динамо", стільки титулів, що їм усе це вже нікуди складати" Главный тренер «Шахтера» ответил на вопрос, мотивирует ли его возможность опередить «Динамо» по количеству трофеев
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%