Сообщение #1055783 Просмотреть на стене →

Друзі, ребровацьоми і реброванахі, увага!
ФУТБОЛ повернувся!
Сезон 2016 стартував!
Нас чекає багато цікавих, неймовірних ігор.


Отже стартував перший тиждень і вже відбулась одна гра, в якій взяли участь фіналісти останнього суперболу, Денвер Бронкос – Кароліна Пантерс. Супер Кем знову не витягнув пантер, а отже минулорічний похід Супермена і Ко за ідеальним сезоном підбили ще на взльоті. У цій грі багато хто казав, що Бронкос нічого не світить, бо пішов на пенсію Великий Пейтон Меннінг, а його бекап Брок Освайлер тупо звалив у Хьюстон. Але Денвер зробив ставку на свій козир, на захист… і захист не підвів… Кема піздили, іноді навіть не зовсім по правилам не зовсім по правилам , іноді після таких ударів в голову сам Кем на боковій лінії забував де він знаходиться . Тактика обрана Денвером дала результат в дуже складній грі вони здобули перемогу.
Інтєрєсний факт: Денвер не програє 16 років стартові ігри сезону.

Що далі? А далі ціла низка ігор на любий смак. Пройдемося по деяким.

Нью-Йорк Джайєнтс – Даллас Коувбойс
Нью-Йорк йде в сезон з одним з найкращих корпусом приймаючих у НФЛ, Оделл Бекхем (мега-зірка від якої ми гарантовано отримаємо цього сезону неймовірні кетчи), Віктор Круз (один з накращих слот-ресіверів Ліги нарешті підійшов без травм до сезону), Стерлінг Шепард один з кращих ресіверв на драфті був вибраний у другому раунді. Окрім оновленого корпусу ресівері гіганти зустрічають сезон з новим коучем, Бен Макаду (39 років) колишній координатор нападу команди змінив здавалося би вічного пєнса Кофліна. Звичайно що в команди залишається багато проблем в захисті, але новий сезон це завжди нові надії насамперед.
До речі Бекхем вже настільки крут, що дає автографи самому Тому Брейді .
Гігантів дома прийматимуть Ковбої, команда Америки підходить до сезону з поганими новинами, стартовий квотербек Тоні Ромо отримав травму в першій же грі предсезонки і вибув на довго. Ромо кваліфікований кьюбі калібру Супербоулу, але травми раз за разом відбирають в нього і в його команди шанси на великий успіх.
Отже гра очікуються запекла адже у стартовій грі зійдуться два представника NFC East одно з найбезбашанішого дивізіону, який може подарувати інтригу щодо переможця аж в останньому турі.
Прогноз від Widells: Перемога Джайнтс в районі 3 очок.

Арізона Кардіналс – Нью Інгленд Петріотс
Брейді аут. Як дальшє жіть? Ніпанятна. Усі Штати очікують як зіграє машина ББ (Білічек+Брейді) без другого «Б», А грати буде важко адже протистояння з Кардіналс і далекій Арізоні це завжди випробування для любої команди. У Петс проблем перед грою додалось, пропустить гру тайденд Роб Гронковскі травма коліна.
Арізона є Арізона, одна з най стабільніших команд, з класним персоналом у всіх ланках.
Прогноз від Widells: Перемога Кардіналс більше ніж в 7 очок.

Бафалло Біллс – Балтімор Рейвенс
Біллс, не були би Біллс якщо би нє отмачілі… в меж сезоння до головного тренера Рекса Райна приєдався його брат Роб Райн колишный координатор захисту Нового Орлеану. За командою Раяныв буде ынтересно споглядати, на драфті в перших трьох раунда було взято три гравця захисного амплуа, що правда троє з них вже травмувались… третій поки тримається мабуть ім’я має якийсь вплив на його карму мабуть ім’я має якийсь вплив . Головне очікування на прогрес надходить на адресу кьюбі команди Тайрода Тейлора, чудовий хлопака але якого багато хто недооцінює, як в Лізі так і в самій команді, бо інакше як зрозуміти вибір без сумніву талановитого молодого квотера з Кардела Джонса. Головний тренер вже навіть встигнув ляпнути що вони з нього будуть робити справжнього кьобі для команди. Загалом Біллс як завжди не дадуть засумувати.
Їх суперники Балтімор, Ворони дочекались повернення з лазарету основного стартового кьюбі Джо Флакко, команда сподівається забути минулорічне жахіття коли майже пів основного складу отримало травму через що сезон був повністю провалений… на разі всі здорові і всі готові до бою.
Прогноз від Widells: Перемога Балтімору разіниця більше ніж 7 очок.

Цінцінаті Бенгалс – Нью Йорк Джетс
Бенгалс будуть 535 раз штурмувати плей-офф у надії здобути перемогу, хоча би одну перемогу… Далтон здоровий. Пішов координатор нападу з команди, але Далтон здоровий, пішов з команди ресівер Сану, але Далтон здоровий…все що Вам треба знати про Цінці, то це Далтон здоровий. Драфт провели чудово, підписали пару сильних вільних агентів.
Я казав що Арізона найстабільніша… хера там, Бенгалс взмозі їм скласти конкуренцію.
Нью-Йорк Джетс, зберегли з минулого сезону та щей підсилил захист. Захист проти виносу в них один з найкращих в принципі, важко буде всім.
Прогноз від Widells: Перемога Джетс в один філд гол.

Доречі друзі за новинами АМФ і усіх інших спортів ви можете слідкувати на чудовому і дружньому до Футволлу сайті https://sportarena.com/more-sports/american-football/ слідкуйте за усіма новинами саме там, додавати цю інтернет сторінку до «ізбраннаго», не будьте лузєрами.
Усім гарного футболу!

#nfl
 
+5
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%