Сообщение #1055341 Просмотреть на стене →

По грі і взагалі.
Динамо давно пора вирішити ким ми хочемо бути.

Клубом типу Челсі, АМ чи Ювентусу нам ніколи не бути. Грошей і так немає, а якщо в державі і справді почнеться боротьба з корупцією, то грошей буде ще менше, або й не буде взагалі.
Тому єдиний правильний варіант - це вистроїти школу гравців і продавати їх, як це робить Аякс або якесь Порто. Але тут треба сильна підтримка зі сторони держави, тому це теж поки що не варіант для нас.

Залишається одне: брати перше-друге місця в ЧУ, виходити щороку напряму, або в стиках в ЛЧ, отримувати за це якісь лями, намагатися вигравати кожен матч там і через кілька сезонів продавати людей, яких хочуть купити.
Саме це треба було робити ІМСу і Реброву: продавати Ярмоленка, награвати команду, яка буде незалежна від його настрою і далі продавати ще когось. На щастя молоді у нас хватає. Але вони тримають у клубі єдиного футболіста, за якого можна було б витягти копійчину.

Щодо гри. Перше чемпіонство і дійсно є заслугою Реброва, ба навіть друге. Але регрес в грі катастрофічний. Півтора року гри немає взагалі. В центрі поля де є Гармаш випускають Сидорчука. Я розумію, що адмін у нас Дєну не любить, але його псіхі можуть якраз бути наслідком того, що він не грає. Це коли ти як працівник даєш результат на роботі, а начальство на сімпозіуми і командіровки відпускає любімчиків. Вони ж всі там разом тренуються і добре знають, хто на що здатен.

Про Громова-Гладкого-Морозюка уже мільйон слів сказано. Дудар тут чуть не вмер від радості за Макаренка, але можу поспорити, що буде грати Антунеш. Просто тому що. Єдиний проблєск світла в цьому аду це Віда і Хач.
 
+1
Последние новости
"Лівий Берег" - "Динамо" - 0:3: числа та факти "Динамо" продовжило безпрограшну серію в дебютних матчах з київськими клубами Яремчук не зіграв у матчі чемпіонату Греції: тренер "Олімпіакоса" розповів, чому українець не з'явився на полі Чому в будинку Мілевського провели обшуки: журналіст розкрив деталі гучної події з екс-форвардом "Динамо" Яремчук впервые в сезоне провёл в запасе календарный матч «Олимпиакоса» "Можливо, це будуть кейси "Кабаєв 2.0". Блогер висловився про найближчі перспективи новачків "Динамо" Денис ПОПОВ: "Потрібно було обирати: або здоров’я, або збірна. Довелося вибрати здоров’я" Жодного дня відпочинку. Сьогодні "Динамо" вирушить на матч з "Хоффенхаймом" Визначилися дата та час матчу "Динамо" - "Кривбас" у чемпіонаті України U-19 Екс-захисник "Динамо", який грав за "Спартак", заговорив про мобілізацію і життя в окупації: "Інакше нам тут не жити"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%