Сообщение #1023878 Просмотреть на стене →

І так, як обіцяв, напишу трохи про концерт MUSE.
Чим менше часу залишалось до рок-фестивалю, тим більше приходило усвідомлення, що мені може перепасти квиток на один з концертів. Я впевнено входив в групу лідерів, розуміючи при цьому, що декілька учасників іногородні і можуть просто відмовитись від призу. А також усвідомлював, що сам, без своєї другої половини, піти не на футбол, не на якусь рибалку, а на рок-концерт буде розцінюватись як зрада)). Тому було вирішено на сімейній нараді докупити ще один квиток та піти вдвох. При цьому, було зазначено – «хоч якась користь від твого футболу»)).
Зустріч з Valdemarua відбулася в затишній кав’ярні на кпі. Хочу додатково виразити йому слова вдячності за його діяння. Організувавши конкурс Алкомарафон, попіклуватися, щоб учасникам було цікавіше грати – це багато чого стоїть. Valdemarua, великий тобі респект, від мене та моєї дружини.
Сам похід до НСК на концерт відрізняється від походу на ЛЧ, зовсім інша атмосфера, ну принаймні мені так здалося. На тереторії стадіону було дофіга палаток з різним хавчиком і напоями, трохи нагадувало якийсь ярмарок. Ми прийшли о 18.30 і застали пару композицій Poets, нормальний такий рок вони лобали, встигли зарядити нас емоціями рок-концерту. Потім настала пауза, заповнювали її пивом, хот догом і екскурсією по стадіону. В 19.25 на сцену вийшов гурт Hurts. Чесно, трохи більше від них очікував, довго вони запрягались, спочатку кучу мєдляків співали, а потім оберти все збільшувалися, ти починаєш заряджатися входити в транс, пішло, пішло і бац виступ їх закінчився.(( А потім пауза у півтори години.
Ближче до десятої години людей на стадіо стало більше майже в три рази,
http://io.ua/34741330p
люди конкретно йшли на концерт MUSE, було видно, як багато хто пищав від будь-якої думки про MUSE))) там дійсно було дофігіще їхніх фанів. Спустившись у другу фан-зону, яка до речі закінчувалася на бігових доріжках, для порівняння на Hurts, була тільки на половину заповнена. На сцену під шалене визжання вийшли MUSE, і без розкачки з першого акорду ти входиш в цю зону транса і тримаєшся там ще деякий час після завершення концерту.
http://io.ua/34741331p
Виходячи зі стадіо, приходить розуміння, що ти отримав те, на що сподівався – задоволення, позитивні емоції, гарний настрій.
П.С. Ходіть на футбол, ходіть на концерти, заряджайтесь позитивом, емоціями, тому що за компом їх не отримаєш :)
 
+8
Последние новости
В'ячеслав Суркіс про головну мету в кар'єрі: "Грати за першу команду "Динамо". А якщо все добре піде..." Вячеслав Суркис: «Дети из Академии «Шахтера» непрерывно оскорбляли меня, моего отца, всю мою семью» В'ячеслав СУРКІС: "Діти зі "Шахтаря" почали ображати мою родину, мене, деяких гравців "Динамо" та сам клуб" В'ячеслав Суркіс порівняв святкування голу "Динамо" U-19 у ворота "Шахтаря" з діями Степаненка у 2016 році "Намагався мене вдарити". Воротар "Динамо" U-19 розповів, що сталося після фінального свистка матчу зі "Шахтарем" Сборная мэров Украины под руководством Ковальца заняла третье место на Евро-2024 В Комитете арбитров УАФ оправдали пенальти в ворота «Динамо» в матче киевлян с «Шахтером» "Мені сподобалося, як він перетворив "Динамо" після Луческу". Легенда киян високо відзначив роботу Шовковського Забив 15 голів. Колишній нападник "Динамо" потрапив до резервної команди сезону чемпіонату Кіпру Игорь Цыганик: «В матче «Динамо» — «Кривбасс» ожидаю довольно интересную игру с голами»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%