Сообщение #2459479 Просмотреть на стене →

А от і чутки від Берези. Плюс колапс із паливом, штучно зроблений Єрмаком з Гетьманцевим.

І ЗНОВУ - "ЗДОРОВО"...

Вчора ввечері голова МО Резніков подав у відставку. .У переліку причин які спонукали зробити його цей крок зокрема - "Розгорнута, вочевидь, нашими ворогами з рф і підтримана українськими політикам усього спектра, безпрецедентна, заснована на відвертій брехні та маніпуляціях, кампанія по дискредитації МО та мене особисто". А ще "Фактична неможливість забезпечення ЗСУ зокрема горюче-мастильними матеріалами без порушень чинного фінансового законодавства".

Не робити цей крок його відмовляли на сьогодні посол США Брінк, голова Пентагону Остін, голова МО Великобританії Уоллес, та його німецький колега Пісторіус. Впевнений що далі буде.

Хто замовив цю кампанію? Бидлостан, і це беззаперечно - голову МО зараз "мочать" абсолютно в усіх росЗМІ та пабліках чи не менше ніж Зеленського. На це ж раніше вказувала розвідспільнота США, а голова ЦРУ Бернс "настійливо рекомендував" нашій владі розслідувати діяльність "агента впливу рф Ніколова" який отримує матеріали для своїх "розслідувань" опосередковано від ФСБ яка свого часу отримала ці матеріали від своїх хакерів. .

Хто винен у ситуації шо склалася і яка, вочевидь, якщо відставки буде прийнята, призведе до того, що перспективні поставки сучасної зброї від союзників будуть або відремонтовано, або взагалі заморожено?

1. Бидлостан - йому вкрай потрібно або перекрити, або пригальмувати процес поставок зброї. Бидло "вклалося" у кампанію проти Резнікова на повну - "джинсові" матеріали на тему "Голова МОУ кришує корупцію" - з'явилися одночасно у багатьох західних ЗМІ певної орієнтації і звідти перекочували в український медіапростір. Ціль стара - посіяти недовіру до військового та політичного керівництва України, у перспективі вивести ситуацію на рівень суспільного "Вони там усі злодії та гади, воювати не можемо, давайте домовлятися с кацапами".

2. Зеленський та його оточення. Зараз вони працюють обережніше пам'ятаючи ситуацію минулої осені коли Резніков вже подавав у відставку після Яйцегейту. Тоді за нього "вписалася" надважка міжнародна арта і Зеленський, отримавши на горіхи, відступив від свого наміру замінити голову МО. Але від свого наміру - знищити майбутнього можливого конкурента на виборах та його репутацію - вони не відмовилися. Сам Зеленський виправдовує перед США свою бездіяльність щодо Ніколова тим, що "Це сприймуть в Україні як наступ на свободу слова і спробу прикрити корупціонерів, захистити їх від покарання". Чиста, нефільтрована брехня - Татарова на якому проби ставити нема де , Зеленський відстоює до останнього.

3. Порошенко. Йому також не потрібен конкурент який вже зараз може не дати йому пройти у другий тур майбутніх Президентських виборів. Усі інфокампанії ЛОДів та ЗМІ "порохоботського пулу" керуються особисто Порошенком і найбільший об'єм матеріалів спрямованих проти очільника МО розповсюджують саме порошенківськи інформджерела.

От такі справи на сьогоднішній день. Кожна наша політична сука грає у свої особисті ігри, навіть якщо правила їх писані за поребріком - інтереси Держави для них або вторинні, або взагалі з серії "Клав я на них з прибором". Маю надію шо чергове втручання США у ситуацію з відставкою вгамує пристрасті і все буде більш-менш спокійно до Перемоги. Ну а українцям я б порадив дотримуватися принципу "Значит сапоги хорошие - надо брать". Людина, проти якої одночасно українськи влада, "опозиція" та бидлостан, загалом, без сумніву, заслуговує не просто на повагу. Думай-Те.

Павлюченко
 
Последние новости
"Лівий берег" - "Динамо": ситуація з дискваліфікаціями Пресс-служба «Ворсклы»: «Матч 1/8 финала Кубка Украины с «Динамо» должен состояться в Полтаве» Стадион «Динамо» имени Валерия Лобановского примет центральный матч 9-го тура первой лиги Чемпионат Украины. «Левый берег» — «Динамо». Ситуация с дисквалификациями "Ворскла" звернулася до УПЛ про перенесення матчу з "Олександрією" на виїзд, зустріч з "Динамо" у Кубку має відбутися у Полтаві Эксклюзив. Леонид Буряк: «Некоторые «эксперты» в высшей лиге провели всего по 90 матчей, а сейчас учат футболистов, как играть» "Динамо" – це еліта українського футболу. Гравці "Лівого берега" про підготовку до протистояння з киянами у першості U-19 Таблиця коефіцієнтів УЄФА: як поразка "Динамо" вплинула на позиції України у рейтингу Завдяки розгромним поразкам "Бешикташа" та "Карабаха" "Динамо" пішло з останнього місця у турнірній таблиці Ліги Європи Виталий Косовский: «Динамо» в матче с «Лацио» очень не хватало Попова»
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
13%
13%
Менше трьох місяців
26%
26%
До півроку
24%
24%
До року
13%
13%
Більше року
24%
24%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%