Сообщение #1904265 Просмотреть на стене →

Улагодивши усі формальності з приводу розірвання контракту, нападник Артем Кравець прокоментував своє рішення залишити «Динамо»:

- Мені 31 рік, у мене є амбіції поборотися за місце у збірній України і взяти участь у майбутньому чемпіонаті Європи. Це моя мрія і мета, для досягнення якої необхідно отримувати постійну ігрову практику. Поспілкувавшись із головним тренером, зрозумів, що в «Динамо» це буде зробити складно. Оскільки у мене є варіанти продовження кар'єри в командах, де я отримаю більше ігрового часу, порадився з керівництвом «Динамо», сім'єю і прийняв рішення поборотися за путівку на чемпіонат Європи у складі збірної. Повторюся, ігровий час для мене дуже важливий. У мене немає жодних претензій ні до Мірчі Луческу, ні до Ігоря Суркіса, ми розлучаємося у хороших стосунках, з розумінням один одного. Але збірна - це моя мета і мрія, яку я не можу зрадити.

- Чи уже відомо, в якому клубі ви будете продовжувати свою ігрову кар'єру?

- У мене є два варіанти, але поки що не хотів би називати команди. Думаю, усе вирішиться у найближчі день-два. Залишилися деякі деталі, в яких я ще трохи сумніваюся, але визначуся у найкоротші терміни і завтра або післязавтра вже підпишу контракт із новою командою.

- Ви провели в Києві і в «Динамо» місяць, що почерпнули для себе за цей час?

- Скажу чесно, мені дуже сподобався тренувальний процес в команді і ті вимоги, які тренерський штаб пред'являє футболістам. Київ - моє рідне місто, тут моя сім'я, але, якщо ти не граєш, а просто перебуваєш в команді, це приносить дуже багато мук і розчарувань, і час, проведений вдома, з родиною не здатен їх компенсувати. Тому ми і прийняли таке рішення. Сподіваюся і вірю в те, що Мірча Луческу приведе команду до великих успіхів. Бажаю «Динамо» тільки всього найкращого, зокрема, обов'язково пройти в груповий етап Ліги чемпіонів цього року. Ми розходимося друзями і зберігаємо хороші відносини. Що б не трапилося, я завжди був і залишаюся вболівальником «Динамо», обов'язково буду стежити за виступами команди.

Ебать, он гений, конечно... А месяц назад он не понимал, что играть будет мало?
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%