Сообщение #1823732 Просмотреть на стене →

2AspІД (06.05 в 22:55) № 1823726
-----------------------------------------
Якщо серйозно, то я вважаю що там у них немає жодного плану окрім стратегічного розпиждження ресурсів на "восстановлєніі дамбасу". Вся оця риторіка і поспіх пов'язані саме з цим, я вже про це писав. І вода в Крим то і з тої опери - просто ще один тіпа козир у питанні як зайти на Донбас. Чисто ситуативні закидони. Причому шо буде далі - абсолютного розуміння немає, більше того - це тим хто стоїть за голобородьком і не треба. Їх завдання хапнути і злитись. А ви потім їбіться з тим Донбасом, особливим статусом і результатами виборів як хочете.
Те ж саме і по землі, але тут трохи криво виходить, бо прийшлось піти на компроміс із ЄС - вірю шо Петро не голосував за відверте гівно.
Всі інші рухи як то мінус один кабмін, потім половина нинішнього, відосікі, тисяча гривень доплати, пєчатний станок і прочєє саакашвілі - то просто намагання втримати рейтинг. Проте рейтинг зелоха без рейтингу партії, то ніщо. Як вже всім зрозуміло - без монобільшості вава злився би ще восени, бо домовляться не вміє і не розуміє куди і як бігти. А рейтинг партії іде вниз, про монобільшість і перемоги "зелених" кандидатів в одномандатних округах вже не йдеться. По місцевим виборам аналогічно.
Корона дуже сплутала карти всій цій шоблі. В них вже немає часу і ресурсів, а мета не те що не досягнута - навіть немає зримих перспектив все те по тихому провернути. Та і грошей в Україну ніхто зараз так просто не заведе, а без великих зовнішніх коштів від різноманітних фондів та інституцій то всьо чєпуха, а не дерібан.

ТОбто шо хочу сказати - стратегії і плану на злив України у цих полудурків немає. Те що вони роблять кроки у цьому напрямку пов'язано з тим що звільнення Донбасу наразі неможливе без доброї волі кацапів. А добровільно підуть вони звідти (а вони підуть чи так чи так, це питання найближчого часу) лише після ряда кроків типу особливого статусу і змін у конституції. А це зрада і протести, що на фоні епохи зубожіння виллється в нехуйовий такий вибух який змете всіх цих підарів одномоментно.
Але фішка в тому що зараз і кацапів і у вави часу зовсім мало залишилось. І головне - немає грошей;) Нам треба перечекати ще кілька місяців - розвязка буде навіть якщо сюди зайдуть гроші МВФ у що я не дуже вірю.
 
+3
Последние новости
Лідер другої ліги підписав вихованця "Шахтаря" та "Динамо" Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%