Сообщение #1791727 Просмотреть на стене →

Приємно,що теза моя ,що "Футбол-не найголовніше у житті "(с) збігається повністю з поглядами Юргена Клоппа :)
Jürgen Klopp's message to supporters
https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/390397-jurgen-klopp-message-to-supporters
Юрген Клопп сьогодні опублікував таке повідомлення прихильникам після рішення Прем'єр-ліги про перенесення всієї футбольної діяльності на найчастіше до 3 квітня.
Заява футбольного клубу "Ліверпуль"
Я не думаю, що це момент, коли думки футбольного менеджера мають бути важливими, але я розумію, що для наших прихильників вони захочуть почути від команди, і я виступлю перед цим.
Перш за все, всі ми повинні робити все можливе, щоб захистити одне одного. У суспільстві я маю на увазі. Так має бути весь час у житті, але в цей момент я думаю, що це має значення як ніколи.
Я вже говорив, що футбол завжди здається найважливішим із найменш важливих речей. Сьогодні футбол та футбольні матчі насправді зовсім не важливі.
Звичайно, ми не хочемо грати перед порожнім стадіоном і не хочемо, щоб ігри чи змагання були припинені, але якщо це допомагає одному людині залишатися здоровим - лише один - ми це не робимо, не задаючи жодних питань.
Якщо це вибір між футболом і благам широкого суспільства, це не змагання. Дійсно, це не так.
Сьогоднішнє рішення та оголошення реалізуються з мотивом збереження людей у ​​безпеці. Через це ми його повністю підтримуємо. Ми бачили, як члени команд, проти яких змагаємось, захворіли. Цей вірус показав, що участь у футболі не дає імунітету. Нашим суперницьким клубам та людям, які постраждали, а також тим, хто згодом стане таким, ви в своїх думках та молитвах.
У цей момент ніхто з нас не знає, яким буде кінцевий результат, але ми, як команда, мусимо вірити, що влада приймає рішення, грунтуючись на обґрунтованих судженнях і моралі.
Так, я менеджер цієї команди та клубу, і тому несу відповідальність за керівництво стосовно нашого майбутнього на полі. Але я думаю, що в даний час, коли так багато людей у ​​нашому місті, регіоні, країні та світі стикаються з тривогою та невпевненістю, було б зовсім неправильно говорити про що-небудь, крім того, як радити людям дотримуватися порад експертів та доглядати за собою і один одного.
Повідомлення команди від наших прихильників стосується лише вашого добробуту. Поставте своє здоров'я на перше місце. Не ризикуйте. Подумайте про вразливих людей у ​​нашому суспільстві та дійте там, де це можливо, співчуваючи їх.
Будь ласка, доглядайте за собою і пильнуйте один одного.
Ти ніколи не будеш наодинці, (с) "You'll never walk alone " (c)
Юрген

#cвітовіЗМІ #історіясвітовогофутболу #історія
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%