Сообщение #1637087 Просмотреть на стене →

Прес-секретар Кардіфф-Сіті заявив: "CCFC стурбований останнім звітом AAIB, який ще раз підкреслює, що літаки, які використовувались для Еміліано Сали, були невідповідними. Ми продовжуємо вірити, що за цю трагедію притягуються особи, які мали важливе значення для організації її використання ».

Футбольний агент Віллі Маккай організував рейс, але раніше заявив, що він не брав участі у виборі літака чи виборі пілота, і заявив, що клуб покинув Салу, щоб організувати власні подорожі. Кардіфф Сіті "рішуче відкинув" звинувачення і заявив, що запропонували забронювати комерційний рейс для футболіста.

Тіло 28-річного аргентинця було відновлено в лютому, але 59-річного Ібботсона не знайдено. Уламки фюзеляжу виявлені на морському дні біля Гернсі на Каналських островах, але літак залишається під водою після спроби відновити його заважали несприятливі погодні умови.


Нора Ібботсон, вдова пілота, заявила, що відновлення літака з морського дна може допомогти слідчим. Але вона додала: "Це не змінить мою ситуацію. Я втратила чоловіка, батька, діда", - сказала вона для Sky News. "Ніщо не може цього погасити і змінити".

Сім'я Сала закликала врятувати літак "невідкладно", але ААІБ заявила, що "не додасть суттєвого розслідування", і що вона продовжує розслідувати експлуатаційні, технічні, організаційні та людські фактори, які, можливо, сприяли аварії. .

"Причини нашого рішення не відновлювати обломки літака були детально пояснені обом зацікавленим сім'ям", - заявила прес-секретар AAIB. «У лютому в нашій підводній пошуковій операції успішно було виявлено уламки, вилучено тіло пасажира та зроблено значні відеодокази з місця події за допомогою дистанційного керування транспортним засобом.

«Вчасно не вдалося відновити уламки. Ми ретельно розглядали доцільність та переваги повернення для спроби відновити уламки. У цьому випадку ми вважаємо, що це не призведе до значного розслідування, і ми визначимо правильні проблеми безпеки іншими засобами.

"Приймаючи рішення, ми взяли до уваги високу вартість підводного підйому, докази, які ми зібрали у лютому, та ризик того, що після насильницького удару з морем уламки не дадуть остаточних доказів".

Слідчі видали спеціальний бюлетень, щоб попередити інших пілотів та операторів малого літального апарату про можливість отруєння СО. Хоча тривога не є обов'язковою, AAIB заявив, що пілоти повинні розглянути можливість придбання індикаторів СО, які можуть попередити їх про потенційно смертельну загрозу.

Повний звіт про нещасні випадки не буде опублікований до початку 2020 року, і слідство триває.

#історіясвітовогофутболу #світовіЗМІ
 
Последние новости
Лідер другої ліги підписав вихованця "Шахтаря" та "Динамо" Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%