Сообщение #1613412 Просмотреть на стене →

(c)FB Diana Makarova
21 год ·


МАНІ, МАНІ, МАНІ...

1. Коли почався Майдан - в нього якраз були гастролі по Росії.
Коли його спитали - чому не перервеш гастролі? - він замугикав щось про пропаганду української музики та ідеї, та як кожен російський зал підспівує йому українською. Далі докладно пояснювалось про неустойку у випадку переривання тих гастролів.

2. Потім перервав чи ні - але на Майдан він не виходив. Як і більшість відомих виконавців. Мабуть, вирішив, що одного Майдану йому досить.
Або тупо дристав - бо той Майдан це був не цей Майдан. Тут вже стріляли.

3. Вийшов з великим концертом лише одного разу - під час тиші та перемир"я. Кажуть, той концерт йому оплатили. Не знаю, оплатили чи ні - але ліхтарики світили весело. Народу-то усе рівно - безкоштовно для них співають, чи за оплату меценатів. Співають же.

4. Коли почалась війна - він взяв на свої кошти багато медичних проблем. Але це була велика таємниця. Ніхто не мусів знати, скільки медикаментів він передав на госпіталі. А тим більше що взагалі передавав.
Пояснювалось це так - бо ж величезну частину його публіки становлять росіяни. Не треба дратувати росіян, бо бізнес є бізнес.

5. Випустив широким кліпом пісню "Це не твоя війна" - де просто й доступно натякав слухачам, що їх втягли не В ЇХНЮ війну. Тобто, бері шинєль, пошлі дамой. Нічого вам отут осьо от ето піф-паф.

7. Співає про нещасливе кохання. В основному в його піснях потерпає чоловік від свавільної коханої. Соціально-політичних пісень має аж три. "Вставай, мила моя", "Веселі, брате, часи настали" та "Це не твоя війна" - що дуже добре показує еволюцію власних переконань.

8. Не дав ЖОДНОГО концерту на передній лінії фронту (та навіть на другій-третій), виступав лише в глибокому тилу, в основному для місцевих мешканців. Пояснювалось так - його концерти коштують дуже дорого, перед малими позиціями чоловік на тридцять виступати такому метру нерентабельно.

6. Коли власник магазину на Груші знищив ікони Майдану, за що й огріб від майданівців - виступив з промовою щодо засудження таких радикальних дій. Ікони іконами, але ж як вам не ай-яй-яй, бешкетники
http://гордон/news/localnews/vakarchuk-o-zakrashennom-graffiti-u-emporiuma-odnim-ctydom-otvetili-na-drugoy-205553.html

7. Досі вважається голосом, честю та совістю України.
 
Последние новости
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%