Сообщение #1556118 Просмотреть на стене →

Нещодавно знайшов і перепощував в фб свій пост до перед виборами 2010-року.
Вирішив і до цих вибрів 2019 наваяти по можливості крупний пост щоб потім через 10 чи скільки там років знайти і згадати що думав, як гадав в ці часи.
Ітак, після окупації Криму та частини Донбасу, виборів Порошенка, сподівався що с відходом значної частини вати окупованих територій - ці вибори не будуть такі напружені як 2010-го. Що не Порошенко так Тимошенко, не Тимошенко так якісь кандидат, який за НАТО та ЄС за українську мову я єдину державну і т.д. і т.п., і не треба буде сприймати електоральний вибір радикально - або наші або не наші.
З грустью дивився на 5-те місце в рейтінгах Порошенка рік тому, но думав, ну Ю так Ю, чи Гриценко, ну ок, можна і таке.
Єсно хєр там – вийшло все не так. Появився Вова Зє на чолі рєйтингів, і от цей кандидат повернув звичну безальтернативність і дихотомічність в мій процес вкидання бюлетня в урну.
Бо одною з основних причиною того що я більше 10-ти років не дивлюся цей 95-квартал, крім того що це для примітивне шоу для бидла, є тим що сам Вова то є вата і шоу його для прастого чілавєка югавастока який колись вибрав Януковича.
От згадують Майдан як воно було що думали і т.д. і т.п. А в Мене такі флешбеки від тодішніх подій – перший велетенській мітинг, йдемо вниз по Тараса Шевченка, мєнти оточили памятник Іллічю і прикриваються розмальованим автобусам шоу танцюють всі чи танці на майдані чи що там гуло. Пробиті кулями рекламні лайтборди з Сумською та прочімі сєлєбрітісь на Інституцькій, це ж як намагалися засирати людям мозг цією попсою, аніжевсєадінакови, давайтє лучє поржом і прочім 95-м кварталом. А народ не дивлячись на те вийшов і боровся.
Он згадують кадри як там кошовий чи хто з 95-го лазить по Євромайдану і вибирає людей шоб не знали нічо про асоціацію з ЄС і всякі шуточки там вони стрімят. Молодці чо.
Вова потім звертався десь в свої тєлєпєдєрачі чи з новин після 20-го здається , і казав, наскіко пригадую так, Віктор Фьодоровіч ви же мєня знаєтє уйдіє пожалуйста, ето Я ВАМ ГАВАРЮ
Да да да
Ето он, прекрасний всім без виключення нужний і полєзний Вова каже, котри єссно ні на якому Майдані не був а в тєлєшоу ржав і з цього Майдану теж.
Не диво шо Вова не згадує шо війна з Рашкою йде, україномовні в нього фашисти ну і так далі. В нього україномовні завжди як не рагулі так фашисти чи гуцули.
Він завжди був ваткою і полуваткою.
Цікаво чо зараз каже що він за НАТО і ЄС бо взагалі то в часи Ющенка як міг з цього приколювався.
В завершення про цього прекрасного кандідата додам що точно як Яник він ссикло, дуже вірить в свою офігітільну виключність і не пересічність, ну і видно що злопам»ятний.
Ітого появився кандидат вата с шансами на перемогу проти якого я, бузумовно, проголосую за будь якого, хто вийде проти нього в другий тур (не хочу вірити що це буде умовний бойковілкул).
З кандидатів все ж бачу отого нещодавно на 5-му місці Порошенка.
Чому?
Знаєте, згадуючи наші перепітії як я голосував, чому, що було до і потім, я щиро думаю що всіляки повідомлення про розкладання, схеми, друзів, оборутки, домовленості і т.д. і т.п. будуть в абсолютного любого кандидата якого оберуть.
Як же доводили свого часу що брат Ющенка це тіньовий кардінал який тримає грошові потоки, і шо вони змінили курс гривні щоб вивести гроші з крани… Хто взагалі про це згадує зараз? Що Юля воровка і шо вона там ех… І де це все? Її хіба за це Янукович посадив? Гриценко розвалив армію. Чи тили чи що там ще. Да а де там висновки якісь справи ну щось?
Нічого нема.
Так ото ж.
І з цими що зараз справами, душераздірающімі розслідуваннями, чутками, інсайдами буде якась отака схожа історія.
Як ржали перед виборами 2010 з закону Ющенка про кажанів! І де ті кажани де Ющ?
Я не вважаю що Юлія то агент Путіна, чи Саакашвілі агент Путіна, чи Порошенко агент Путіна, чи нацдружини це агенти Путіна, і Білецький туди ж - вважаю ці люди боряться за владу і прихільність людей кидаючи одне в одно какахамі що, безумовно, є місцями огидним, але є як є.
Вважаю шо війна в тій формі яка вона велася і ведеться Порошенком з рашкою, є те на що ми здатні, в цій ситуації, є як є.
Пригадую з друзями пішли підтримати зачінанія Семенченка щоб покрічать під АП що треба йти у наступ. Ну що ж. Вони пішли у наступ. Відвоювали скільки то там території понесли втрати, був Іловайськ. Я не можу нарікати що не так воюють а треба воювати отак. Я тіко змотався з друзями в Луганське і відвіз тепловізори і прочий реманент. Ну як воюють так воюють. Нема в нас іншої армії і спеціалістів – слава богу хоч це якось на ноги поставили. Сильно сумніваюся що хтось зробить більше ,а обіцяти всі гаразді.
Прийняті мовні квоти, Томос, що, безумовно, не тіко заслуга Президента а і Парламенту, в тому сенсі що за це голосували, а значить і БЮТ і Самопоміч до цього причетні.
Тому я і бачу Порошенка як найприйнятнішу кандидатуру, бо не буде там хтось краще ці речі робити, так вважаю. Де погано де добре це робиться, але що там прийде Юля чи Зєля і от зробить все набагато краще – взагалі такого відчуття в мене нема.
З того що дійсно вважаю можна закинути Президенту, це те що не наказані вбивці Небесної Сотні. Це дійсно ганьба. Це не боротьба з корупцією яку вести не перевести, це тупо знайти і так відомих осіб і посадити.
І цього не зроблено.
Ну і більш складні питання чого не сидить Медведчук та інші такі. Складніші бо там вважаю більше щось доводити. А з розстрілом Небесної Сотні і відео скільки тих є і всьо… ай карочє. Обсєр так обсєр.
Але, наприклад, кандідат Вова взагалі нічого не каже про Небесну Сотню і її розстріл. Точно складається враження шо йому, ватє, то взагалі до дупи.
Вова обіцяє дорозслідувати злочини проти Майдану? Де він про це казав? Ніде. Він взагалі боїться щось ляпонути і зводить спілкування з виборцем до звичного йому і зручного формату гавнашоу в тєлєпєдєрачі. З його проголошених ідей то нінада обіжать рускій язик, ну ще оглосив що тіпа за НАТО ЄС після референдому, ну а все інше то його говнотєлєпродукти – вважайте це за виборчу програму кандідата.
Взагалі злочини проти Майдану якось не сильно присутні в речах кандидатів.
Отак от.
Отже кандидати в мене розташувалися так за пріоритетатми:
1. Порошенко
2. Гриценко
3. Тимошенко
Ну це з тих які згідно мінливих рейтингів здатні вийти в другий тур.
Якщо гарячьо і сильно любимий мною Зє вийде в другий тур буду голосувати проти нього.
Отакі от мої думки з приводу виборів 2019.
Пишу тобі нелюбимий я, з 2019-року.
Я не знаю як там доля складеться через 9-ть чи 10-ть років, чи буде взагалі Україна чи не буде, бо, оглядаючись назад, думав я одне, а виходило по іншому.
Після 2004-го голосував за Нашу Україну як за найбільш структуровану патріотичну для мене партію. А БЮТ набрав чось вдвічі більше, хоча я цього якось по друзям знайомим не очікував.
БЮТ мене насторожував своєю позицією щодо української мови, Тимошенка всякі заяви щодо цього в своїй історії робила. Але в ітозі БЮТ вийшов кращим парламентським бійцем ніж Наша Україна. Отже я помилявся.
Я ніколи не думав що Євромайдан закінчиться так як закінчився. А він закінчився так. І це була незбагненна неочікувана перемога хоч і великими жертвами.
Тобто плани мої, розуміння ситуації, часто не виправдовується.
І тобі, я через 10 років ,може смішно буде це все читати, знаючи як все насправді вийшло.
Я тільки вірю і хочу щоб Україна була Незалежною державою, зі своєю мовою і культурою, серед європейських народів.
Я напевно не знаю що відбудеться за ці 10 років, я не вірю власні в прогнози, бо історично життя інше, але єдине в що я дійсно вірю, що якщо я ще буду через 10 років, то я так само буду любити Україну, вважати її Незалежність, мовну і культурну унікальність безцінним даром.
PS. Досліджуючи френдлєтну можу зазначити що за Зє в мене явно вього одна людина, приховано – ще одна.
З усіма цими перепітіями щодо виборів втратив десь 2 друзів. Ну Павлєнтій давно такий. А іншого дописувача шкода, хоча я його особисто не знав. Все ж людина втратила на цій війні родича і сама з Лиману в Київ емігрувала.
А так навіть мій дідусь 87-м років однозначно за Порошенка , :-) дякую діду що ти є!
Безпосередньо до виборів всі взагалі згуртувалися, і що в фб, що на нашому маленькому прихованому форумі вболівальників ДК, хоч як кидали в Порошенка лайном, в ітозі за нього будуть голосувати 
Безумовно це не показово. Це лише мої друзі яких я підбирав під себе всі ці роки. Моє оточення. Яке не дивиться телевізор взагалі, яке дивиться Майкла Щура а не 95-й квартал. Для якого вдалий жартівний то Притула а не Зеленський. Який сьогодні слухає Дахибрахи «Пливе човен» а не Лорак чи кого там вони слухають.
Але але але.
Ми теж є.
До зустрічі через 10 років. Хочеться вірити в добре, а буде як воно буде. Завжди так було.(c)
 
+14
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%