Сообщение #1553547 Просмотреть на стене →

Але я б не сказав, що вата за нього. Нове обличчя для протестного голосування - це в першу чергу. Космополіти. Їх не цікавить ані повістка Кремля з рускім миром, ані сучасна національна повістка України. Вони за межами цього, війна для них не існує. Десь там посварились політики, а тепер я не можу через це дивитись меми в однокласніках чи вконтактє. Ось це для них головне. І серед таких напрочуд багато молоді до 25 років. Це досить легко пояснюється - вони не застали злам СРСР, коли формувався світогляд щодо незалежної України та прощання з більшовицькими окупантами. Вони формувались у відносно ситі нульові, коли спалах національного підйому спав, а сусідське вставання з колін ще не зачепило Україну.

Вони не в дискурсі тих, кому хоча б либонь 30. Міленіали, циніки. Пафосні промови піарщиків пєтіної команди їх не чіпляють. І кремлівський дискурс теж. Дайте далі жити як і жили в нульові. Не заважайте обговорювати речпик у вконтактє.

Ось, наприклад, наш черкаський друг живе в світі, де або союзник, або колаборант, тому він одразу відніс лайкання фотки Тіматі з Хуйлом до колаборації, тобто, свідомій допомозі ворогу у війні. А Шапаренко просто живе в окремому всесвіті, де немає розрізу свій - ворог, тому що немає війни. Він побачив свого улюбленого виконавця, лайкнув, а те, що там поруч Хуйло, то для нього ніщо, адже для нього немає війни, себто немає ворогу, себто він не лайкав фотку із головним у ворога.

Кова влучно сказав, що Зеленський без роду, без племені. Він на таких і розраховує - космополітів. Власне, нічого поганого, якби не війна з РФ. "Станемо малоросійською губернією? Ну й нехай, тут на The Flow чи Fast Food Music новий кліп опублікували, мені цікавіше його обговорити. До речі, у співрозмовниках багато адекватних росіян - знаються на музиці, про політику нічого, і чому це так усі проти них налаштовані?"

Ось це друга за чисельністю частина електорату Бєні. У Пєті це розуміють - його топи книжок, музики, де було декілька модних письменників та виконавців це спроба мостику до цієї прошарки. Їх не запалиш тим, що це добре, тому що українське, їм треба показати добре українське, аби в них, у глобалізованому та космополітичному світогляді "добре" асоціювалось і з українським.

Ось за цю частину можна боротись. Упорота вата буде голосувати за Вілкула та Бойка. А ось протестне голосування це взагалі стіна. Тут тільки кишені треба набивати.
 
+4
Последние новости
Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра Динамовцы почтили память погибших фанов (ФОТО) УПЛ. 25-й тур. "Динамо" – "Полісся" 3:0: числа та факти «Столько открытого пространства можно получить только на пляже», — Вячеслав Заховайло о матче «Динамо» — «Полесье» Георгий Бущан провел 100-й матч за «Динамо» в УПЛ и 50-й — «сухой» Лукас Тейлор – про 3:2 з "Динамо" у першому колі: "Чому б "Поліссю" не повторити цей результат?"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%