Сообщение #1532532 Просмотреть на стене →

https://edition-m.cnn.com/2019/01/10/politics/robert-mueller-trump-obstruction-battle/index.html?r=https%3A%2F%2Fedition.cnn.com%2F
Тиша від Мюллера
Протягом року адвокати Трампа і команда Мюллера провели бесіди з можливим інтерв'ю з Трампом, хоча Президенту було запропоновано не говорити. Його адвокати сказали спеціальному адвокату, що вони не згодні на особисте інтерв'ю, повідомив адвокат президента Руді Джуліані CNN в середу.
Але Президент погодився відповісти на обмежений набір запитань у письмовій формі стосовно питань, які сталися до виборів 2016 року. Ці відповіді були подані до Дня подяки.
У той час як Мюллер зазначив, що існують деякі подальші питання, адвокати Трампа відмовилися і вимагали знати, які зони потребуватимуть додаткових питань, сказав Джуліані CNN.
Інше джерело, знайоме з дискусією, сказало, що спеціальному адвокату сказали, що Президент не буде відповідати на будь-які додаткові питання.
Офіс спеціального адвоката не відповів і не було жодного обговорення між двома сторонами ще до Різдва, сказав Джуліані.
Доповідь Мюллера вже написана
Навіть після того, як слідство продовжується, команда Мюллера вже почала писати частини звіту, в яких викладені результати розслідування, повідомляють джерела, знайомі з цим питанням.
Одна людина, яка знає Мюллера і незабаром заступника Генерального прокурора Рода Розенштейна, сказала, що очікується, що це буде надзвичайно детальний письмовий аналіз і завершений після завершення слідчої роботи. Ця людина сказала, що і Мюллер, і Розенштейн є прихильниками письмового продукту роботи, що веде до переконання, що це буде ретельний звіт.
Але кінцевий продукт навряд чи потрапить на стіл Росенштейна . Якщо це буде підтверджено, Білл Барр, обраний президентом для генерального прокурора, буде контролювати розслідування і врешті-решт вирішить, що відбувається з доповіддю.
Правила Міністерства юстиції, що регулюють спеціальний адвокат, вимагають, щоб Мюллер «надав Генеральному прокурору конфіденційний звіт, який пояснює рішення про переслідування чи відхилення, прийняті Спеціальним радником», коли його робота завершена.
Доповідь спеціального адвоката, як очікується, відповість на численні запитання, що випливають з наказу Розенштейна про призначення його, в тому числі, чи хтось у кампанії Трампа незаконно координував з росіянами, які втручалися в вибори 2016 року.
Але слідчі також намагалися через інтерв'ю та документи визначити: чи перешкоджав Трамп правосуддя; чи Трап заздалегідь знав про зустріч Трампа з Росією у червні 2016 року; чи шукали контакти кампанії вкраденими листами Демократичної партії; чи незаконно внесені іноземні гроші на вибори; і що призвело до того, що Республіканська партія змінила свою платформу в 2016 році на російську інтервенцію в Україні.(с)

#Америкасьогодні
#історія
#світовіЗМІ
#міжнароднеправопринципитазастосування
 
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%