Сообщение #1511749 Просмотреть на стене →

Я перепрошую Прошу не за себе

Я цю дитину,навіть не знаю
Перепостіть будь-ласка цю статтю -де тільки зможете (якщо,звісно,не влом)
Можливо ,такими справами ,коли не будемо мовчати та будемо захищати людяність та справедливість- ми маленькими кроками будемо розбудовувати наше громадянське суспільство у рідній Ненці !
Слава Україні !
З повагою,к керівник шахового гуртка ЦДЮТ м Черкаси ,інвалід дитинства 3 гр ,Мицик Юрій Миколайович


Дитину з інвалідністю, яку свого часу нагороджував Президент, ударив водій маршрутки
http://procherk.info/news/7-cherkassy/67977-ditinu-invalida-jakogo-svogo-chasu-nagorodzhuvav-prezident-udariv-vodij-marshrutki
#Черкаси
#інваліди
#VIVAVIVAУКРАЇНА

У Черкасах черговий конфлікт через перевізників. Водію маршрутки не сподобалося посвідчення дитини і чоловік накинувся на інваліда з кулаками. Про конфлікт на своїй сторінці у «Фейсбуці» інформує член громадської ради КП «Черкасиелектротранс» Валерій Мироненко. За його інформацією, постраждалий - 15-річний Богдан Волик.

1543087457-765

«На зупинці Алея Путейка водій маршрутного автобуса приватного перевізника ЧАРЗ АВТО, який слідував за маршрутом 25, з кулаками накинувся на пасажира. Хлопчина зайшов у маршрутку номер СА2193АА пред'явив посвідчення кондуктору, але їй воно чимось не сподобалося .... Хлопчина сів з переду і тут втрутився водій маршрутки і сказав, що везти його не буде і маршрутка не поїде далі, на що Богдан відповів, що виходити теж не буде... Після чого водій вийшов з автобуса зайшов у салон і вдарив 15-річного хлопчину в груди, добре що інші люди втрутилися і стали на захист хлопця..... Щоб не затримувати рух Богдан вийшов з автобуса, щоб сфотографувати, і почекавши сів у наступний автобус. Нагадаю що Богдан Волик, має інвалідність 1 група по зору, і як всі добре знають цей хлопчина рік тому врятував двох дівчаток на Дніпрі, і вся країна разом з премьер міністром Гройсманом допомагали йому у лікуванні зору. Ось так себе ведуть і водії і кондуктори.... Таке враження що після здорожчання проїзду до 5 грн, водії і кондуктори маршрутних засобів почали вести себе ще більш неадекватніше і починають кидатися на людей і дітей.... А саме прикро те, що як завжди ніхто не буде покараний за це..... Називається що хочуть те і роблять, і не має на них управи...» - пише Валерій Мироненко.
Ось як реагують черкащани на інцидент:
«Я вважаю, що з цим нелюдем, водієм маршрутки ,потрібно провести виховну роботу а саме, щоб знайшлися в нашому місті чоловіки ,які стануть на захист цього хлопця і також декілька раз ударами провчили цього водія і вишвирнули його за межі нашого міста», - пише черкащанка Даря Руденко.

Нагадаємо, що Богдан Волик у грудні 2016 року року врятував двох дівчаток, які провалились під кригу на Дніпрі. Тоді він був нагороджений за свою сміливість владами різних рівнів – від міської до Президента України. Зокрема, Петро Порошенко вручив Богдану медаль “За врятоване життя”.
Хлопець має інвалідність по зору 1 групи.
А от перевізник вже висловив стурбованість…
«Керівництво ТОВ «Чарз Авто» висловило свою стурбованість подією, що відбулась в автобусі СА2193 АА , що рухався по маршруту № 25 у м. Черкаси 24.11.2018. Засвідчуючи свою повагу , як особисто до Богдана Волика, так і до всіх пасажирів, у т.ч. – пільгових категорій, запрошує особисто Богдана Волика у понеділок, 26.11.2018, на 9-00 на зустріч до керівництва ТОВ «ЧАРЗ АВТО» ( проспект Хіміків, 84, м. Черкаси). За наслідками детального аналізу ситуації, що виникла, буде здійснено практичне реагування», - йдеться в повідомленні.
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%