Сообщение #1460356 Просмотреть на стене →

2panch (10.09 в 09:17) № 1460350

откуда мнєніє шо ми нііпацца сільни і значіт много должни?
-----------------------------------------
Вважаю, що корені в схильності українців робити героїв з першого ліпшого пересічного (типу Савченко). Тобто, в нас найкращі в світі футболісти і тільки недолугі тренери всю кар'єру заважають їм заграти на рівні Кана, Нести, Зідана та Роберто Баджо.

Друге це хибні виводи із спостережень, можливо, для цього є якась назва типа "помилка того, хто вижив". Часто-густо очікування будуються на тому, що якась збірна із (ніби-то - це ми розглянемо пізніше) слабким складом добре виступає, тому чому ми не можемо рівнятися на це? Але спостереження стосуються лише вдалих виступів модельної збірної, а не в цілому виступів. Тобто, ми маємо рівнятися на Ісландію, але ту, що вийшла в 1/4 Євро, а не ту, що програла Швейцарії 0:6, хоча різні боки однієї медалі. Тобто, хочемо, аби життя давало нам тільки білі смуги зебри. Власне, братський народ ще сотні років тому вигадав про це прислів'я: "і рибку с'єсть, і на хуй нє сєсть".

Третє є похідним від першого. Через невиправдано завищені оцінки футболістів, до чого додається те, що українці дуже рідко цікавляться тим, що відбувається за межами рідного села, якщо не за тином рідного двора, через це у вітчизняних експертів футбольних ресурсів з'являється хибна уява про рівень гравців збірних, з якими порівнюють нашу. Там можуть виступати дуже класні гравці, але через те, що їх не розгледіти крізь шпаринку в паркані, яким добровільно огородили себе від подій у світі співвітчизники, тому їм здається, що ці гравці ніхто.
 
Последние новости
Лідер другої ліги підписав вихованця "Шахтаря" та "Динамо" Дмитрий Михайленко: «Михавко выделяется своей мощью. Пономаренко? Думаю, Шовковский даст ему шанс» "Він в будь який момент може підставити": Олексiй Михайличенко розповів, чому Родрігеса вигнали з "Динамо" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Ментально Пономаренко готовий грати в основі "Динамо". Шовковський розуміє його потенціал і дасть йому шанс" Дмитро МИХАЙЛЕНКО: "Крістіан Шевченко швидкий, вибуховий навіть часом. Індивідуальна майстерність в нього також присутня" Сергей Серебренников: «Ребров на данный момент лучший тренер Украины» "Динамо" - в топ-10 світового рейтингу за підписанням молодих гравців в останні 5 сезонів Джерело: "Х'юстон Динамо" запропонував $3 млн за форварда "Шахтаря" Бомбардири збірної України: Яремчук упритул наблизився до Реброва Мирон МАРКЕВИЧ: "Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик"
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%