Сообщение #1456195 Просмотреть на стене →

Honor bipartisan legacy of John McCain with immigration reform
http://thehill.com/opinion/immigration/404251-honor-bipartisan-legacy-of-john-mccain-with-immigration-reform

#Америкасьогодні
#світоаіЗМІ
#історія
Одним з найвідоміших результатів цього співробітництва було їх безуспішне спільне зусилля по комплексному реформуванні імміграційної системи США.
Вшановуючи 2 видатних американських політичних діячів ,
Конгрес повинен зібратися, щоб прийняти законодавство на основі концепції Маккейна-Кеннеді

Спочатку представлений у Сенаті США у 2005 році, комплексний законопроект про реформу імміграції, який отримав назву просто "Маккейн-Кеннеді", по суті, об'єднав три основні компоненти, які з легкими хитрощами стали основою всіх серйозних пропозицій двох партійних реформ щодо імміграції.

По-перше, Маккейн-Кеннеді зосередив увагу на поліпшенні безпеки та примусової безпеки на кордоні. Хоча деталі варіювалися між початковою пропозицією та подальшими втіленнями, всі наполягали на тому, щоб уряд США мав суверенну відповідальність за охорону своїх кордонів - відповідальність за яку, особливо в ці роки, була жахливо невдалою. Пропозиція також зосередила ресурси на перевірці того, що тимчасові відвідувачі нашої країни відходять у відповідний час, оскільки майже половина іммігрантів в США незаконно в'їхали на законних підставах та перевищили візу.

По-друге, Маккейн-Кеннеді зосереджувався на сприянні законній імміграції. Збільшивши кількість віз, що фінансуються роботодавцем, як постійні, так і тимчасові, цей законопроект значно зменшив б стимули до незаконного імміграції під час задоволення потреб ринку праці США. У законопроекті також пропонується прискорити процес, за допомогою якого члени сім'ї за кордоном об'єднуються у своїх родичів із громадянами США - процес, який за чинним законодавством буває буквально протягом останніх десятиліть і часто підказує на подовження віз.

Нарешті, і, мабуть, найбільш суперечливо, сенатори Маккейн і Кеннеді наполягали на тому, що іммігранти в країні незаконно повинні виплатити штрафи за порушення закону, а потім отримати можливість отримати постійний правовий статус за різними вимогами, включаючи тестування англійської мови та громадянських випробувань . (Це положення не поширюється на тих, хто має серйозні кримінальні правопорушення, які стикаються з депортацією).

Незважаючи на те, що деякі критики виставили законопроект "амністією", Маккейн відмовився від опису, стверджуючи, що законопроект підтвердив важливість верховенства права, вимагаючи від іммігрантів в країні незаконно сплатити штрафи, стягнути податки та збори за обробку, пройти кримінальні перевірки та відповідати зайнятості та вимогам англійської мови для отримання постійного юридичного статусу та можливого громадянства.

Насправді, Маккейн стверджував, що статус-кво є "де-факто амністією", оскільки мільйони іммігрантів працювали незаконно і жили в країні, яка, цілком справедливо, не бажала депортувати їх. Депортація буде як економічною, так і гуманітарною катастрофою, оскільки багато хто з них виділили б мільйони дітей, народжених у США, від своїх батьків, і за однією оцінкою коштувало б вражаюче 114 мільярдів доларів .

Законопроект був компромісом у кращому розумінні цього слова: Ні Маккейн, ні Кеннеді вважали, що законопроект не є ідеальним, але вони обидва сильно вважають, що це буде значним покращенням ситуації, як для іммігрантів, так і для громадян США. Пройшовши переговори через прохід, вони створили законопроект, який дійсно міг би отримати необхідні для передачі голоси.

І варіант законопроекту, підтриманий президентом Джорджем Бушем, пройшов у 2006 році, але він ніколи не мав голосу в Палаті. Інша спроба в 2007 році перестала бути сенатом. У 2013 році, після смерті Кеннеді, Маккейн приєднався до трьох інших республіканців та чотирьох демократів, щоб виготовити ще один законопроект, моделюється його зусиллями з Кеннеді. Це пройшло з переважною більшістю голосів у Сенаті, але ще раз не змогло отримати голосування в Палаті.

Коли наша країна збирається разом, щоб сумувати за втрату Джона Маккейна, можливо було б трохи більше відповідних подарунків до його спадщини, ніж відновити план Маккейна-Кеннеді щодо комплексної імміграційної реформи. Відкинувши партизанські відмінності, ми могли б нарешті вирішити одну з найбільших політичних викликів нашого часу так, щоб шанувати закон, забезпечити наші кордони, підтримувати сім'ї разом, сприяти економічному зростанню та поважати чудову американську традицію бути притулком для тих, хто "Прагнення вільно дихати" - традиція Маккейна провела все своє життя і спадщину, працюючи на захист
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%