Сообщение #1452576 Просмотреть на стене →

Сергій Кравченко :
Багато хто розповідає, що мріє грати у Шахтарі, Динамо. У мене такого не було, чесно скажу, хоч і виріс в Донецьку, займався у Шахтарі, але ніколи не мріяв грати там. У Динамо також. Завжди дивився чемпіонати Італії, Іспанії. І у мене була мрія – Барселона, Реал, Мілан, Ювентус. Не хочу скаржитися, але у мене було багато травм. Це теж дуже важко психологічно. Останні 5-7 років я граю і тренуюся на таблетках – "Вольтарені". Потрібно заглушити біль і справді бути готовим на 100 відсотків. Цього ніхто не бачить і не розуміє. Але воно здоров'я не додає
– Зараз запитання на загальну тему. Багато розмов, що футбол поза політикою. Ці речі потрібно відокремлювати?

– Не знаю, ситуація така. Складно. Війна, Росія. Футбол, в принципі, поза політикою повинен бути. Але я в Росію не поїхав би, швидше за все. Проте зараз мені легше говорити. У мене були варіанти в Росії, але я сказав "ні". Не хочу.

Однак, припустимо, була б у мене ситуація, що не було б команди, існували б проблеми з грошима і надійшла б хороша пропозиція з Росії... У мене такої ситуації не було, тому не можу сказати. Можу красиво сказати, що ні, ні в якому разі, але є ж футболісти, які грають. Важко мені за когось відповісти.

– Але гроші пропонували хороші?

– Так. Я ж кажу, якби у мене була проблема з грошима, і варіант тільки з Росії... Не знаю. Я не хочу засуджувати хлопців, які поїхали в Росію. А ті, хто грали в Росії, то взагалі там до них добре ставлення. Я більшою мірою вважаю, що футбол, спорт – поза політикою. Але, звичайно, така ситуація між країнами зараз... Просто знову ж ми говоримо за футболістів. Футболіст же нікого не вбиває... Про що говорити, якщо у Порошенка – заводи на території Росії, він з них гроші заробляє. Навіщо тоді футболістів чіпати?

– Гвардіолу оштрафували за стрічку на підтримку Каталонії. Чи повинні футболісти демонструвати всім свою думку?

– Не впевнений. Навіщо ми говоримо про футболістів, якщо верхівка і вся ця влада заробляють гроші на війні? У Порошенка заводи в Росії, він на цьому гроші заробляє. Тому я не хочу туди лізти, розбиратися. Футболістів змішувати, звинувачувати в чомусь. Це зайве.

І сяк і так" шкварочка підсмажується" ((
#раша

https://www.footboom.com/amp/ukrainian/news/1534934943-serhii-kravchenko-ne-khochu-zasudzhuvaty-khloptsiv-yaki-poikhaly-v-rosiiu-pro-shcho-hovoryty-yakshcho-vsia-vlada-zarobliaie-na-viini.html
 
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%