Сообщение #1447877 Просмотреть на стене →

Поряд із газетною справою розвивався інший вид періодичної преси — журнал. Перші журнальні видання з'являються в Англії у другій половині XVII ст.: набуває розвитку тип журналу для вчених, який мав замінити обтяжливе листування між науковцями. У Лондоні видається журнал "Philosophical Transactions", який містить незначну кількість великих статей, короткі доповіді та передусім рецензії на книги. Еру жіночих журналів розпочинає у 1693 р. "Lady's mercury". Цей журнал розглядав такі теми, як посуд для їжі та напоїв, облаштування кімнати, садівництво, коштовності, жіночі прикраси, мода.

Першими "повноцінними" європейськими журналами прийнято вважати два англійські журнали: "Tattler" ("Базікало") і "Spectator" ("Глядач"). "Tattler" засновано у 1709 р. Річардом Стілом, а "Spectator" — у 1711 р. Річард Стіл і Джозеф Аддісон. Ці журнали проіснували лише три роки, але вони залишили глибокий слід у європейській журналістиці.

#історія
#світовіЗМІ
 
Последние новости
Не лише Луческу. ЗМІ назвали тренерів, які можуть очолити "Бешикташ" Олександр Шандор – арбітр матчу між "Минаєм" та "Динамо" "Він скористався шансом". Названо ексгравця "Динамо", який став прикладом правильного ставлення до українських футболістів Константин Вивчаренко: «Самое интересное в борьбе за чемпионство — впереди» Денис Янаков: «Почему не удалось закрепиться в «Динамо»? Молодой был и дурной. Бывало такое, что могли и с гопниками подраться» Журналіст: "Не побачив різницю, що "Олександрія" в матчі з "Динамо" мала на одного гравця більше" Захисник "Динамо" отримав серйозну травму: орендованому "Зорею" гравцю, найімовірніше, будуть робити операцію "Якщо рахувати без "Динамо" та "Шахтаря". Спортдир ДАКа розповів, кого з українських гравців хотів би бачити в команді "Могли з місцевими гопниками побитися". Колишній вінгер "Динамо" розповів, чому не заграв за киян "Я бачив, що Дубінчак, Осман, Оріховський пішли грати в УПЛ, а я чим гірший?". Ексхавбек "Динамо" назвав найбільшу помилку в кар’єрі
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%