Сообщение #1445250 Просмотреть на стене →

Олегу ЛУЖНОМУ – 50
http://www.fcdynamo.kiev.ua/allnews/clublife/olegu_luzhnomu_50_vitannya_vid_igorya_surkisa/


Шановний Олеже Романовичу!

Щиро вітаю Вас із п'ятдесятиліттям!

Майже три десятки років минуло з того дня, коли Ви вперше вийшли на футбольне поле у складі київського «Динамо». Великий Лобановський побачив у двадцятирічному хлопці зі Львова не просто здібного футболіста, а майбутнього лідера команди, який здатен повести за собою, своїм прикладом показавши, що немає вершин, які не можна здолати, немає завдань, які не можна виконати. Саме завдяки цьому Ви на довгі роки стали улюбленцем динамівських уболівальників і залишаєтесь ним дотепер.

З Вашим іменем пов'язані одразу кілька епох в історії київського «Динамо». Від легендарної команди Лобановського вісімдесятих років до команди нового покоління, відродженої великим тренером у другій половині дев'яностих. Ви були серед тих динамівців, які довели свій клас у Європі, виступаючи за одну із найсильніших команд Англії. А потім, ставши тренером, Ви передавали футболістам «Динамо» не лише свій досвід, а й своє ставлення до футболу, яке не терпить компромісів і завжди спрямоване на максимальний результат.

Сьогодні разом із колегами по тренерському штабу Ви створюєте нове «Динамо», яке, як ми усі сподіваємося, не лише підніметься до рівня команди 80-90-х років, а й перевершить його!

Від щирого серця бажаю Вам успіхів у цій роботі! Здоров'я Вам, щастя Вашій родині, здійснення Ваших мрій!

Щиро Ваш,

Ігор Суркіс

Найщиріші вітання!
#Динамо
#Легендисввтовогофутболу
#ІсторіяДинамо
 
+2
Последние новости
Вячеслав Шевчук: «У Луческу есть большое желание работать. Но не думаю, что он будет консультировать сборную Румынии» Шапаренко та Шовковський — найкращі гравець та тренер 25-го туру УПЛ "Луческу хоче ще попрацювати": Шевчук зустрівся з колишнім тренером "Динамо" і поділився подробицями спільної вечері Николай Шапаренко и Александр Шовковский — лучший игрок и лучший тренер 25-го тура чемпионата Украины Милевский со скандалом вернулся на футбольное поле (ФОТО, ВИДЕО) Хто стане чемпіоном Прем'єр-ліги сезону 2023/24, а які клуби потраплять у топ-4: Циганик виніс вердикт "Динамо" та "Шахтарю" Александр Зубков: «Сейчас «Динамо» выглядит очень мощно» Николай Шапаренко и Александр Шовковский — в числе номинантов на звание лучших в 25-м туре чемпионата Украины Игорь Цыганик: «В случае победы над «Зарей», шансов увидеть потерю очков «Шахтером» вплоть до матча с «Динамо» крайне мало» Матч «Днепр-1» — «Динамо» может быть перенесен из Днепра
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%