Сообщение #1439297 Просмотреть на стене →

Cy
Те, чого всі так довго чекали, нарешті сталось! Не пройшло й пів року з часу виборів, а італійські "консерви" вже почали вибухати. Вони довго тримались: спочатку була затяжна коаліціада, потім перепризначення уряду, далі новий уряд спершу сфокусувався на політиці стосовно мігрантів і навіть проголосував за продовження санкцій ЄС проти Росії. Ще трохи і варто було б переживати чи не перехворіли вони там всі, але ні. Все в порядку. Першим рвонув Міністр внутрішніх справ, він же голова італійських право-радикалів, Сільвані:

"Крим приєднаний до РФ законно"
"Україні відбулась псевдореволюція інспірована іноземними країнами"

І тут же "ні, новини про те, що нашу партію фінансує Росія це неправда, це фейк ньюз".

Ну звісно, до чого тут Росія. Просто Сільвані здавна був експертом з українських революцій та Криму.

Втім з цими молодими енергійними голосистими радикалами є одна проблема. Кого не пошкреби - вилазить корупція і зловживання. Ле Пен отримала російські гроші цілком відкрито і пролетіла повз вибори. Голландські популісти зловживали коштами ЄС. І навіть свіжепризначений італійський міністр європейської політики вже отримав звинувачення в корупції по своїй попередній посаді.

Подивимось як довго протримається цей уряд. З подібними заявами простору для маневру в них не багато.

А ми, що ми? Ми спостерігаємо як Кремль продовжує купувати окремих європейських політиків. Чекаємо поки ЄС усвідомить, що їх війна з Росією триває, і що вона цивілізаційна, світоглядна. І що виживе тільки один.

Ми готуємось до власних виборів, де головне буде не продатись. Надто багато охочих буде купити нас цього разу, гречкою, обіцянками. Готуємось захистити євроатлантичний вибір і виграти у гібридній війні з Росією.
 
+7
Опрос
Скільки триватиме війна?
Менше місяця
14%
14%
Менше трьох місяців
27%
27%
До півроку
24%
24%
До року
14%
14%
Більше року
22%
22%
Оценки
Оцените действия игроков Динамо в матче с Мариуполем
Бущан
5,0
50%
Кендзера
4,0
40%
Забарный
5,0
50%
Сирота
5,0
50%
Караваев
3,0
30%
Сидорчук
6,0
60%
Шапаренко
6,0
60%
Буяльский
4,0
40%
Де Пена
4,0
40%
Цыганков
3,0
30%
Вербич
3,0
30%
Гармаш
4,0
40%
Тымчик
4,0
40%
Витиньо
4,0
40%